Foto: Pixabay

Pirmo reizi deviņu gadu laikā Lilita jeb Melnais Mēness pāries Svaru zīmē, kas atbild par laulāto attiecībām, juridiskiem līgumiem un partnerattiecībām. Astroloģe un tarologe Jūlija Ļifanova skaidro, kāpēc laika posms no šā gada 30. jūnija līdz 2025. gada 1. aprīlim būs karmisku satricinājumu pilns, vēsta Wday.

No 30. jūnija Lilita sāk savu tranzītu pa Svaru zvaigznāju, kas nozīmē, ka tā plāno celt virspusē netīro veļu, skandālus, mīlas trijstūrus un tabu tēmas pāru starpā. Tās tranzīta laikā caur Svariem no 2024. gada 30. jūnija līdz 2025. gada 1. aprīlim tiks aktualizēts viss, ko var saukt par izkropļotām attiecībām, sākot no neuzticības un beidzot ar fiktīvajām laulībām, brīdina astroloģe.

Situācijas patiešām būs sarežģītas, jo Lilita izies cauri zīmei, kurā šobrīd atrodas pagātnes Karmiskais mezgls. Pati Lilita ir saistīta ar karmu, un kopā ar Ketu mezglu nesīs tādas situācijas, kas ietekmēs ģimenes likteni. Piemēram, ja jūsu dzimtā bieži bijusi neuzticība no sieviešu puses vai vīrieši pametuši ģimeni, tagad var rasties kaut kas līdzīgs. Ir iespēja saskarties ar modeli, kas tiek nodots no paaudzes paaudzē, skaidro astroloģe Ļifanova.

“Pēdējo reizi Melnais Mēness Svaru zīmē atradās no 2015. gada septembra līdz 2016. gada jūnijam. Ja toreiz jūsu dzīvē bija strīdi, nodevības vai kāda veida attiecību izkropļojumi, situācija var atkārtoties. Tāpēc esiet uzmanīgi un nepiedalieties tenkās un apšaubāmā sarakstē. Daudzas lietas var vērsties pret jums,” brīdina astroloģijas eksperte.

Pēc viņas sacītā, “sabiedrībā pieaugs skandāli, kas saistīti ar laulībām un šķiršanos. Visticamāk, ka pasaulē tiks apspriestas skaļākās šķiršanās – karaliskās šķiršanās, miljardieru šķiršanās un tamlīdzīgi.”

Lilita astroloģijā ir dēmonu kārdinātāja, kas norāda uz jomu, kurā sakrājies daudz baiļu un sublimētas enerģijas. Esot Svaru zīmē, Lilita izvilks no jūsu attiecību tālākajiem nostūriem to, ko jūs  slēpāt pat no sevis. Piemēram, ja jūs vienmēr sev teicāt, ka nepiedosiet savam dzīvesbiedram krāpšanu, tad līdz ar Lilitas tranzītu Svaros jūs varat saskarties ar situāciju, ka galu galā jums būs tas jāpiedod. Vai arī jūs savu partneri jau sen turējāt aizdomās par neuzticību, bet beigās iemīlēsiet sevi un sapratīsiet, ka ir lietas, kuras nevar kontrolēt.

Lilitai ļoti patīk “netīrā veļa”, un Svaru zīmes gadījumā no 2024. gada 30. jūnija līdz 2025. gada 1. aprīlim tā piedāvās kļūt par daļu no kādām ne gluži “pareizām” attiecībām. Bet, no otras puses, Lilitas palīdzību nevar novērtēt par zemu- ja jūs ilgu laiku kaut ko nepamanāt, tas nenozīmē, ka tas neeksistē. Piemēram, ja jums kā pārim ir acīmredzamas problēmas ar seksu, tad Lilita noteikti pievērsīs jūs šai situācijai.

Melnā Mēness tranzīts Svaros ilgs no 2024. gada 30. jūnija līdz 2025. gada 1. aprīlim, taču šajā laika posmā būs aktīvas Lilitas ietekmes saasināšanās fāzes. Pirmā fāze gaidāma 1. jūlijā.

Grūtākais laiks pāriem un laulībām gaidāms septembrī. Tas būs saistīts ar Melnā Mēness saikni ar Pagātnes karmas mezglu. 2024. gada 5. septembrī Lilitas, Veneras un Pagātnes mezgla savienojums var izraisīt nodevību, mīlas trīsstūri vai juridiskus sarežģījumus attiecībās.

Tāpat nopietns mīlas jomas pārbaudījums gaidāms Svaru aptumsuma laikā, kas notiks 2024. gada 2. oktobrī. Tad jūsu dzīvē var sākties jauns slepens romāns vai parādīties kāds sagrozīts juridisks dokuments (situācijā piedalās dokumentu un korespondences planēta Merkurs), brīdina astroloģe.

Savienība starp Melno Mēnesi Svaru zīmē un Jupiteru Dvīņu zīmē 1. un 2. decembrī var radīt juridisku līgumu vai aliansi, kas noslēgta uz izkropļotu saistību fona.

Lasiet arī: Rail Baltica epopeja: Politiķiem būs jāatskaitās Saeimai par lēmumiem un turpmākajiem scenārijiem

youtube icon
Abonēt youtube