Foto: Pixabay/vic_armas

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 21. līd 27. jūnijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Jauna pazīšanās var pārtapt veiksmīgā biznesa sadarbībā jau pavisam drīz. Vairākkārtīgi rūpīgi pārbaudi informāciju, ko esi saņēmis par gaidāmo darījumu. Labākas peļņas gūšanai uzmanība jāfokusē uz prasmēm un talantiem. Pavadot kopā būšanas mirkļus ar mīļoto cilvēku, izgaismosies galvenās vērtības esošajās attiecībās.

Vērsis

Panākumi būs atkarīgi no paša iniciatīvas un vēlmes darboties, taču, lai darbotos, sākumā būs jāsaskata jēga un kāds labums no tā tiks iegūts. Sadarbojoties kopā ar kādu uzticamu partneri,  rezultāts profesionālajā darbībā būs acīmredzams. Tiks atklāta kāda iepriekš labi noslēpta situācija, kas var radīt virkni jautājumu no esošā partnera puses.

Dvīņi

Privātajā sektorā strādājošiem veiksies ļoti labi. Idejas tiks realizētas un panākumi būs pamanāmi. Liels būs pieprasījums pēc taviem pakalpojumiem, īpaši ja tas saistīts ar skaistumkopšanu vai fotomākslu. Nopietnāka attieksme pret saviem pienākumiem vairos ienākumus. Romantiskas abpusējas izjūtas izplaiksnīs tiem, kuri jau kādu laiku ir bijuši vienkārši draugi.

Vēzis

Uzsākot jaunu darbu vai iesaistoties kādā jaunā projektā, tas ļaus apzināties sevi kā profesionāli. Būsi atsaucīgs attiecībā uz papildu pienākumiem, ko vadība tev uzticēs. Lielāks ienākumu apjoms būs tiem, kuri darbojas viesmīlības vai restorānu servisa jomā. Uzjundīs kāds piemirsts notikums, kas var radīt saspīlētu situāciju esošajās attiecībās.

Lauva

Sadarbošanās ar kādu sen zināmu darījumu partneri būs droša un stabila. Papildu peļņa tiks gūta pabeidzot kādu iesāktu projektu. Rūpes, ko tu sniedz nesen izveidotās attiecības, ar laiku tiks ļoti novērtētas, pat ja tagad tev šķiet, ka tās ir pavisam nepamanītas. Ilgstošākā savienībā esošiem ir pienācis laiks padomāt, ko un kā darīt tālāk.

Jaunava

Visas domas būs par un ap tavu profesionālo darbību un to, kā to attīstīt daudz efektīvākā veidā. Nesatraucies par sīkumiem! Ieguldījums mācībās un jaunu prasmju apgūšanā būs apjomīgs, taču lietderīgs. Neskopojies! Labas lietas labi maksā! Krass pavērsiens romantiskajās attiecībās ļaus izvērtēt to, kas ir pats būtiskākais.

Svari

Veiksme būs klātesoša tiem, kuri darbojas dizaina, arhitektūras un nekustamo īpašumu jomā. Tavi talanti un prasmes mudinās tiekties vēl augstāk pa karjeras kāpnēm. Kā paveiksi savu darbu, tā nopelnīsi. Kvalitāte šonedēļ būs galvenais rādītājs. Prasme rast kompromisu sarežģītākās situācijās būs trumpis ceļā uz harmoniskām attiecībām.

Skorpions

Savu loloto veikumu radošajā plānā prezentēsi plašākai publikai. Būs gandarījums par paveikto. Rūpīgāka pievēršanās savam biznesam vainagosies ar panākumiem. Nebaidies tērēt savas uzņēmējdarbības labā. Ieguldījumi atmaksāsies jau pavisam drīz. Ieguldījumi skaistuma procedūrās arī būs veiksmīgi.

Strēlnieks

Virzība augšup pa karjeras kāpnēm radīs motivāciju vēl vairāk censties un nepagurt pie pirmajām grūtībām. Atzinība no vadības puses arī priecēs. Kādam arī darba maiņa, lecot iekšā nezināmajā, nāks par labu. Ieguldījumi nekustamajā īpašumā vai esošās dzīvesvietas remontdarbos var nenest vēlamo rezultātu. Izvērtē to, par ko ir vērts maksāt un par ko nav.

Mežāzis

Pienākumu būs tik daudz, ka pavisam nemanot būs piezadzies sagurums. Daudz domu būs par esošo situāciju darba vietā un to, ko vajadzētu mainīt. Tiks saskatīts jauns pavediens, kā vairot savu ienākumu apjomu un uzlabot apgrozījumu savā uzņēmējdarbībā. Esi prātīgs, ieguldot jaunā tehnikā un iekārtās, kas ir nepieciešami darbam.

Ūdensvīrs

Tiks ieviestas korekcijas līdzšinējo plānu gaitā. Esi drosmīgs stāties pret pastāvošu sistēmu un izpaud savu viedokli un nākotnes vīziju. Pat, ja radīsies domstarpības ar vadību, tu panāksi to, ko esi iecerējis. Tiks saņemta prēmija vai dāvana par tikšanu galā ar kādu sarežģītu situāciju. Būs iespēja investēt kādas idejas attīstīšanā. Iepriecini sevi ar kādu jaunu viedierīci!

Zivis

Ķersies klāt kādai idejai, kas jau kādu laiku virmo tavā prātā. Beidzot tam būs laiks un palīdzība no atbalstītājiem arī būs. Lielāka peļņa ir gaidāma tiem, kuri strādā darbā ar klientiem, konsultāciju un pārdošanas jomā. Ļaušanās kopīgam tālākam atpūtas braucienam būs pareizā izvēle. Pārdomas par to, kā turpmāk būt esošajās attiecībās, maisīsies pa tavu prātu. Sidrs un prāts būs pretrunā.

Lasiet arī: Vai Jāņos tiešām līst «kā pa Jāņiem» – skaidro meteorologi

Lasiet arī: Kas siera ritulim «aiz ādas» – patiesības un puspatiesības par Jāņu karali – sieru

youtube icon
Abonēt youtube