Latvijas nacionālā aviokompānija “airBaltic” gaidāmajā ziemas sezonā sāks lidojumus trijos jaunos maršrutos – no Rīgas uz Insbruku Austrijā, kā arī uz Hurgadu un Šarm eš Šeihu Ēģiptē, ziņo “airBaltic” pārstāvji.

Lidojumi uz Insbruku notiks reizi nedēļā no 22.decembra. Tas būs trešais “airBaltic” galamērķis Austrijā papildu Vīnei un Zalcburgai.

Savukārt uz Hurgadu un Šarm eš Šeihu čarterlidojumu vietā lidsabiedrība turpmāk nodrošinās kā regulārus lidojumus divas reizes nedēļā. Lidojumus uz Hurgadu “airBaltic” sāks 26.oktobrī, bet uz Šarm eš Šeihu – 25.oktobrī.

Ziemas sezonā “airBaltic” plāno sākt lidojumus kopumā sešos jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, vienā no Tallinas un vienā no Viļņas. Viens no šiem galamērķiem ir Madeira, kas ar Rīgu tiks savienota ar diviem lidojumiem nedēļā.

“airBaltic” prezidents un izpilddirektors Martins Gauss norāda, ka, turpinot izvērtēt tirgus tendences un pasažieru pieprasījumu, aviokompānija ir apņēmusies paplašināt tīklu un uzlabot savienojamību.

“airBaltic” pagājušajā gadā pārvadāja 4,536 miljonus pasažieru, kas ir par 35,7% vairāk nekā 2022.gadā, un veica 44 100 lidojumu, kas ir par 18,3% vairāk nekā gadu iepriekš.

Lasiet arī: Jauni noteikumi Jūrmalas pludmalēs: kas būs aizliegts

Seko mums arī Facebook,X,Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: airbalticceļojumslidojumi

youtube icon
Abonēt youtube