Foto: Pixabay/Vaivography

“Šī mēneša aktuālā tēma būs ģimene, radu saieti, kāzas, dzimšanas dienu svinības un citi kopā būšanas svētki. Saliedēties, būt kopā, stiprināt radnieciskās saites, – tas būs aktuāli ne vienā vien ģimenē vairāk nekā parasti,” astroloģisko prognozi jūlijam ieskicē astroloģe Inita Dilāne.

“Tiks atrisinātas gan domstarpības, gan nesaskaņas ar tuviniekiem, kas kādam varbūt pat ilgus gadus ir nospiedušas sirdi. Par to tiks runāts, tā dvēseliski un sajūtīgi dziļi. Aizvainojuma mezgli tiks sieti vaļā, pirmkārt, saistībā ar saviem vecākiem. Piezvani, satiecies, izrunā, izproti, piedod!” iesaka astroloģijas eksperte.

Pēc viņas sacītā, “līdz ar pirmajiem jūlija datumiem parādīsies drosme runāt par tām tēmām, kas bija dziļi noglabātas sevī, savā dvēselē. Ņem vērā, ka sakārtojot attiecības ar saviem vecākiem, tu vienlaicīgi arī uzlabosi attiecības arī savā esošajā vai topošajā ģimenē, caurvijot tās ar mieru, harmoniju un labklājību. Kādam ārzemēs dzīvojošam uznāks nostalģija pēc bērnības mājām, pēc dzimtās puses, tāpēc šis ir ļoti piemērots laiks tam, lai atgrieztos vai kaut uz īsi mirkli paviesotos bērnības mājās, dzimtajā pilsētā, izstaigātu romantiskās takas un caurskatītu savu atmiņu lādīti.”

“Jūlijā, kā jau jubileju un kāzu laikā, būs diezgan labs laiks svinībām tieši no vizuālā baudījuma puses. Ja vēl jūnija beigās un jūlija sākumā sajūtu izpausmes un vēlmes attiecībā uz svinībām, tērpu izvēli bija diezgan pieticīgi romantiskas, tad jūlija vidū, izteiksmīgāk mēneša otrajā pusē līdz pat augusta pirmajai dekādei, greznība, zelts, ekskluzivitāte būs modē katrās svinībās, kāzās, ballēs un citos saviesīgos notikumos. Labākie fotogrāfi, dizaineri, skaistākās muižas un svētku zāles ar izcilākajiem mūziķiem un vakara vadītājiem, greznāko ēdināšanu būs pašsaprotams pasākuma komponents. Šo profesiju un arodu meistariem un pakalpojumu sniedzējiem šis būs vareni jaudīgs laiks gan slodzes, proti, patērētas enerģijas ziņā, gan arī materiālā uzplaukuma veidā. Tāpēc jau laicīgi rādi, demonstrē, piedāvā, ko tu dari, lai zina, kur tevi meklēt!” stāsta Dilāne.

Viņa uzsver, ka “sākt jaunus būvniecības darbus nav vēlams, taču turpināt esošās remonta lietas vai renovēt, atjaunot uzlabot ceļus, tiltus, bruģus, terases – zvaigžņu labvēlība un profesionāli meistari ļaus gūt vislabāko rezultātu. Jāteic, ka misēkļi var rasties ar ūdensvadiem, baseiniem, laistīšanas sistēmām, tāpēc ieteicams tos rūpīgi pārbaudīt, nodrošināties ar rezerves variantiem.”

“Līdz ar jauna Mēness iestāšanos, īpaši sajūtu cilvēki, jūtīgie, emocionālie, radošie, sajutīs sevī spēku un drosmi rīkoties un uzsākt darbus, kuri bijuši vai nu tikai ideju līmenī vai arī tikko kā raidījuši vismazāko impulsu, pieplakuši klusībā. Mūziķiem, māksliniekiem šis būs uzrāviena laiks, kad ķerties klāt iesāktajiem darbiem, pabeigt tos un prezentēt plašākai publikai. Pat ja dažas dienas pirms paša jaunmēness uznāks prāta un emociju sabiezējumu mākonis ar domām “vai man to darīt”, “priekš kam to vispār vajag”, “vai man tas izdosies” – šādas pārdomas piezagsies pavisam noteikti. Taču! Jāņem vērā, ja ir plānots prezentēt, palaist tautā kādu projektu, veikumu, tad šajā mēnesī drosmes, pārliecības tam pietiks un uzmanība no apkārtējo puses arī būs, taču tas būs jūtams un paveicams pēc 6. jūlija,” stāsta astroloģe.

Pilnmēness laiks šajā mēnesī iezīmējas diezgan intensīvs. Īpaši dažas dienas pirms paša pilnmēness, 19., 20. jūlijā, būs jūtams tas, ka būs vēlme risināt to, ko pat tā īsti atrisināt nevar, izceļot atkal gaismā tās pašas senās, pretrunīgās tēmas, kas viena otru dzen izmisušās galējībās, piemēram, par rūpēm un vienaldzību, par jūtām un bezjūtīgumu, par saimnieciskumu un resursu izšķiešanu, starp sievieti/saimnieci/māti un ledus karalieni. “Aktualizēsies jautājumi “kāpēc tu nevari kā viņš/viņa” vai “kāpēc atkal ir tā” vai “kad tu vienreiz/beidzot sāksi/izdarīsi’’ Un tas attiecas gan uz romantiskām attiecībām, gan uz jebkāda veida kontaktiem un komunikāciju ar cilvēkiem darbā, projektā, komandā, kolektīvā. Īpaši mēneša nogalē prāts būs tendēts uz analizēšanu un uzmanības pievēršanu visiem sīkumiem. Neiztikt bez kritikas, taču atceries to, ka veselīgās devās tā veicina izaugsmi,” teic Dilāne.

Lasiet arī: VIDEO | Inese Ērmane un Havjērs Fernandess iedzied jaunu dziesmu

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 5.– 11. jūlijs

Lasiet arī: FOTO | Ap 2300 baltu, sārtu un oranžu rožu Ķemeru vēsturiskajā parkā

Lasiet arī: Jūlija otrā nedēļa iesāksies ar sausāku un siltāku laiku

Lasiet arī: Piecas bieži sastopamas kļūdas, kāpēc diēta nenes gaidīto rezultātu

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube