Publicitātes foto

Tet sadarbībā ar filmu un seriālu producēšanas kompāniju Centaur Films sācis darbu pie jauna pašmāju komēdijseriāla “Templis” filmēšanas. Tas skatītājus vedīs uz prestižāko un stilīgāko sporta klubu Rīgā – Templi.

Seriāla režisors ir aktieris, mūziķis un kinorežisors Māris Bezmers, galveno lomu atveidotāji – Intars Busulis, Vilhelms Karlsons, Elizabete Marija Brante, Mārtiņš Upenieks, Katrīne Vasiļevska un citi, informē seriāla veidotāji.

“Templis” ir vieta, kur ikdienas gaitas krustojas dažādām krāsainām un izteiksmīgām personībām. Seriāla centrālais tēls ir sporta zāles īpašnieks Ivars, kura lomu atveido mūziķis Intars Busulis. Ivars, lai gan pats nesportisks un skolas laikā bieži atstumts, ir izveidojis savu sporta klubu ar mērķi pulcēt ap sevi tikai skaistus, sportiskus, bagātus un slavenus cilvēkus.

Tomēr viņa sapnis par elitārāko sporta klubu Rīgā draud izplēnēt, kad sieva paziņo par laulības šķiršanu un sporta klubs iedzīvojas parādos. Ivara personiskās un materiālās problēmas ietekmē arī visus “Tempļa” darbiniekus.

Ne mazāk koši ir sporta kluba darbinieki, kuru personības un savstarpējās attiecības katru dienu padara par īstu piedzīvojumu. Seriālā varēs iepazīt profesionālu sportistu Oskaru, kuru atveido improvizators un mūziķis Vilhelms Karlsons, sporta zāles administratori Madaru, kuru attēlo aktrise Elizabete Marija Brante, un viņas draugu – bagāto un pašpārliecināto uzņēmēju Valteru, kuru atveido aktieris Mārtiņš Upenieks. Realitātes šova zvaigzne, influencere Katrīne Vasiļevska (@queen_kachinja) seriālā iejūtas Madaras draudzenes, fitnesa treneres Ketijas lomā. Aktieris Ivo Martinsons atveido sporta zāles īpašnieka dēlu Jāni, kurš pēc ilgiem klejojumiem Indijā ir atgriezies Latvijā kā Muskabarums. Savukārt, Latvijas Leļļu teātra aktrisi Santu Didžus varēs redzēt masieres – ezotēriķes Annas lomā, kuru regulāri aplido sporta kluba treneris Bullis jeb spēkavīrs un improvizators Raivis Vidzis.

“Templis” solās būt sirsnīgs un humora pilns stāsts par cīņu ar personiskajiem un profesionālajiem izaicinājumiem, kas noteikti piesaistīs plašu skatītāju loku. Seriālā kopumā būs astoņas sērijas. Filmēšana paredzēta 2024. gada jūlijā un augustā, bet uz ekrāniem seriāls būs skatāms jau šī gada nogalē, sola seriāla veidotāji.

Lasiet arī: Lienes Kivičas bijušais vīrs nomiris vienā dienā ar savu brāli

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze jūlijam: mēneša tēma – ģimene

Lasiet arī: «Papagailis čībiņās!» – soctīklos piktojas par Lemberga klātbūtni basketbola spēlē

Lasiet arī: Vaļņu ielu Vecrīgā pārbūvēs par gājēju ielu

Lasiet arī: Apstiprināts Latvijas delegācijas sastāvs Parīzes Olimpiskajās spēlēs

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube