Foto: Pixabay/PicArt98

Ja cilvēks ir dzimis uz robežas starp divām zodiaka zīmēm jeb laikā, kad Saule pāriet no vienas zīmes otrā, viņā apvienojas abām horoskopa zīmēm raksturīgās iezīmes, vēsta Wday.

Daudzi astrologi šo robežu uzskata par mītu, taču cilvēki, kas dzimuši šādā laika periodā jeb smailē, parasti atklāj, ka klasiskie vispārīgie horoskopi neprecīzi raksturo viņu personību. Lūk, kā viņi atšķiras no pārējiem!

Varas smaile –  Auns-Vērsis: 16.-22.aprīlis

Šajā periodā dzimušie ir īpaši izlēmīgi, kuros apvienojas  spēks ar spēju ātri rīkoties atkarībā no apstākļiem. Auna degsme un kaislība labi sadzīvo ar Vērša nelokāmību un stabilitāti, padarot cilvēku par izcilu vadītāju, spējīgu vadīt citus.

Enerģijas smaile – Vērsis-Dvīņi: 17.-23.maijs

Stabils Vērsis un zinātkārie Dvīņi vienā “pudelē”. Šāds cilvēks ir zinātkārs, dzīvespriecīgs, prot komunicēt, dibināt noderīgus kontaktus un ir ar plašu redzesloku. Viņš ir elastīgs, viegli pielāgojas jauniem apstākļiem, inteliģents un tajā pašā laikā stabils.

Maģiskā smaile – Dvīņi-vēzis: 17.- 23.jūnijs

Šajā laikā dzimušie cilvēki ir ārkārtīgi burvīgi. Viņiem piemīt Dvīņu spēju sazināties, mobilitāte un emocionalitāte, kas apvienota ar Vēža pārdomātību, jutīgumu, intuitivitāti un mierīgumu. Rezultātā rodas īpaša, gandrīz burvīga auru ap šajā laikā dzimušo cilvēku.

Apgaismības smaile – Vēzis-Lauva: 19.-25. jūlijs

Sentimentālais, jutekliskais Vēzis un karaliskais, dižciltīgais Lauva padara cilvēku emocionālu, apveltītu ar spēju ar cieņu un labvēlību reaģēt uz savām un apkārtējo cilvēku emocijām un to izmaiņām. Taču šī zīmju kombinācija ne vienmēr ir kā pluss: cilvēks var nonākt galējībās, būt mierīgs un paklausīgs, bet pēc tam rēkt kā lauva un rādīt zobus. Uzvedības pretrunu pārvarēšana un līdzsvara atrašana ir viens no galvenajiem Vēža-Lauvas virsotnes uzdevumiem.

Radošā smaile – Lauva-Jaunava: 19.- 25. augusts

Prasīgi, kaislīgi, harizmātiski indivīdi, dzimuši vadītāji, kas gūst panākumus, jo abas zodiaka zīmes ir strādīgas un ambiciozas. Lauvas pārliecība un Jaunavas pedantisms un precizitāte ir kombinācija, kas ļauj virzīt radošo enerģiju materiālās bagātības radīšanai, apvienojot radošumu un skrupulozu monotonu darbu, lai sasniegtu savus mērķus.

Līdzsvara smaile – Jaunava-Svari: 19.- 25.septembris

Smaile simbolizē mūžīgo tieksmi pēc skaistuma un līdzsvara meklējumus starp fantāziju un realitāti, eleganci un piezemētību, uzticamību un vieglprātību.Šī smaile vairāk nekā citas ir vērsta uz cilvēku ārējo skaistumu un apkārtējo pasauli kopumā. Dzimuši diplomāti, praktiski estēti, kas spēj radīt skaistumu visur: izskatā, savās mājās, attiecībās. Tajā pašā laikā viņi ir piezemēti, tāpat kā visi tipiskie Svari.

Drāmas smaile – Svari-Skorpions: 19.-25.oktobris

Gudri, pārliecināti, godīgi, objektīvi, paštaisni, kritiski pret sevi un citiem. Tie, kas dzimuši uz Svaru-Skorpiona robežas, ir gaiši, spēcīgas gribas cilvēki, kuri dažreiz uztver dzīvi pārāk nopietni un pārāk ilgi apkopo savas domas, kad ir nepieciešams pieņemt ātru lēmumu. Tendēti uz avantūrismu, bet tajā pašā laikā atturīgi, seksuāli, lojāli pret saviem izredzētajiem, apvienojot Svaru diplomātiskās prasmes ar Skorpiona dziļumu. Svarīgi nekļūt augstprātīgiem!

Revolūcijas smaile – Skorpions-Strēlnieks: 18.- 24. novembris

Kaislīgi un azartiski cilvēki, kas apvieno Skorpiona spēku un Strēlnieka plašo domāšanu. Nepieņem tirāniju, kuras pamatā ir hierarhija, un vislabāk darbojas, ja ir iespēja strādāt vienatnē.

Pravietojuma smaile – Strēlnieks-Mežāzis: 18.-24.decembris

Gudri, radoši un ambiciozi cilvēki, kas apvieno Strēlnieka optimismu ar Mežāža praktiskumu. Viņi bauda autoritāti sabiedrībā, ir tālredzīgi un izlēmīgi, skaidri redz vēlamo nākotni un nenogurstoši veido to sev un saviem mīļajiem.

Pašpārliecinātības smaile – Mežāzis – Ūdensvīrs: 16.-23. janvāris

Apņēmīgi un dzīvespriecīgi cilvēki, kas Ūdensvīra dumpīgo un atvērto dabu apvieno ar mērķtiecību savu iekšējo mērķu sasniegšanā.

Jutīguma smaile – Ūdensvīrs – Zivis: 15.-21. februāris

Smailes enerģija tiek virzīta gan uz iekšu, gan uz āru. Cilvēki, kas dzimuši Ūdensvīra-Zivju smailē, cenšas izprast pasauli no visām pusēm, un viņu galvenais uzdevums ir atrast līdzsvaru starp sevi un sabiedrību, iemācīties pareizi un efektīvi mijiedarboties ar citiem, neapdraudot garīguma attīstību. Sapņaini un līdzjūtīgi cilvēki, ļoti jūtīgi, bet tajā pašā laikā garā spēcīgi, humāni un inteliģenti. Viņi apvieno Ūdensvīra  īpašības ar Zivju empātiju, ar grāciju paužot savu intuitīvo dabu. Viņiem ir svarīgi kontrolēt sapņus un fantāzijas un neļaut sev pārāk ilgstoši bēgt prom no realitātes.

Atdzimšanas smaile – Zivis-Auns: 17.- 23.marts

Cilvēki, kas dzimuši šajā virsotnē, atrodas divu gandrīz pretēju enerģiju ietekmē: dāvanā saņēmot Zivju jūtīgumu un sapņainību, kas sajaukta ar Auna ugunīgo kaisli un spēcīgo gribu. Neiedomājama aktivitātes un pasivitātes kombinācija, tieksme uz fantāziju un izmisīga aktivitāte, intuitivitāte un tiekšanās pēc objektīva loģiska novērtējuma par notiekošo, biežas garastāvokļa maiņas. Ja šajā periodā dzimušajiem izdosies apvienot Zivju radošo garu ar Aunu drosmi, savaldīt impulsivitāti un pareizi novērtēt savu rīcību un reakciju, viņi sasniegs visus nospraustos mērķus.

Lasiet arī: Lienes Kivičas bijušais vīrs nomiris vienā dienā ar savu brāli

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze jūlijam: mēneša tēma – ģimene

Lasiet arī: «Papagailis čībiņās!» – soctīklos piktojas par Lemberga klātbūtni basketbola spēlē

Lasiet arī: Apcietināts vīrietis par ļaunprātīgu dedzināšanu Rīgā, Jāņa Asara ielā

Lasiet arī: FOTO | Top jauns komēdijseriāls ar Busuli un citām pašmāju slavenībām galvenajās lomās

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube