Foto: Pixabay/tuanfoto

Vai esat gatavs ienirt mīlas lietās vai pārskatīt savu attieksmi pret finansēm? Ir vērts piesprādzēt drošības jostas – priekšā turbulences zona, ko izraisīs Veneras pāreja Lauvas zīmē no 12. jūlija līdz 6. augustam, vēsta Wday.

Auns

Ir pienācis laiks pārtraukt sevi ierobežot, ja jūs joprojām to darāt! Ļaujiet sev būt nedaudz muļķīgam un uz īsu brīdi atgriezties bērnībā. Atvērtība un sevis pieņemšana, kāds patiesībā esi, pozitīvi ietekmēs visas dzīves jomas: no mīlestības līdz karjerai.

Vērsis

Ģimene un mājas būs jūsu uzmanības centrā. Sarīkojiet ģimenes filmu vakarus vai kopīgi izdomājiet jaunas galda spēles! Iespējami arī negaidīti nelieli tēriņi mājas interjera uzlabošanai. Izkrāsojiet māju un ģimenes dzīvi sev tīkamās krāsās!

Dvīņi

Parasti racionālajiem un loģiskajiem Dvīņiem nāksies saskarties ar jaunām niansēm, kļūstot emocionālākam, atvērtākam un jūtīgākam.  Pieņemiet faktu, ka jūs neesat ideāls robots, kas aprēķina katru soli, bet cilvēks ar miesu un asinīm – tajā nav nekā slikta.

Vēzis

Finansiālā izaugsme ir tepat aiz stūra! Venera Lauvā šķērsos jūsu ienākumu un nekustamā īpašuma sektoru. Jums ir tendence uz pārmērīgu paškritiku, taču šajā periodā Visums lūdz jūs baudīt sava darba augļus. Neatsakieties no uzslavām un finansiālām atlīdzībām, kas jūs gaida!

Lauva

Nav laika šaubīties par sevi! Tuvākajā laikā piedzīvosiet pašapziņas uzplūdus – nebaidieties izpausties! Ja jau sen esat domājis par tēla maiņu, tad droši varat krāsot matus jaunā krāsā un izmēģināt jaunu stilu. Izmaiņas noteikti piestāvēs!

Jaunava

Jaunavu sagaida neliela iedziļināšanās sevī. Venera Lauvā liks aizdomāties par savu dzīves mērķi. Pašidentitātes, pašnoteikšanās un personības saglabāšanas jautājumi attiecībās ar citiem cilvēkiem nedos mieru. Atcerieties, ka varat ieturēt īsu pārtraukumu un veltīt laiku sev. Nebaidieties, ka citi var jūs pārprast, un pareizi nosakiet savas prioritātes!

Svari

Ir pienācis laiks mazliet izklaidēties! Jūsu dabisko šarmu pastiprinās Venera Lauvā, kas ies cauri jūsu sociālajam sektoram. Ja kādu pasākumu plānojat rīkot jau sen, tad tagad ir tam īstais brīdis. Turklāt šajā periodā cilvēki īpaši viegli dos jums naudu – izmantojiet to labiem mērķiem, piemēram, lai organizētu līdzekļu vākšanu patversmēm.

Skorpions

Venera Lauvā šķērsos jūsu darba un sociālās atzinības sektoru! Ir iespēja kļūt slavenam, pateicoties savam darbam – nebaidieties izpausties. Iespējams arī algas paaugstinājums vai labs bonuss mēneša beigās. Neatsakieties no jauniem projektiem šajā periodā: tie atnesīs jums slavu noteiktās aprindās.

Strēlnieks

Jūs sagaida pārsteidzoša dāvana! Šajā laika posmā iespējams ceļojums, komandējums vai izglītojošs brauciens. Venera Lauvā šķērsos jūsu izglītības, garīguma un radošuma māju. Ja  jūsu darbība ir saistīta ar mākslu, tad šajā periodā ir iespējams saņemt bonusu vai palielināt ienākumus.

Mežāzis

Ja jau sen esat vēlējies dažādot savu personīgo dzīvi, tagad ir tam īstais brīdis! Venera Lauvā izies cauri jūsu “reinkarnācijas” sektoram, kas ir atbildīgs par tabu, aizliegumiem un mantošanu. Venera Lauvā mudinās būt atklātākam par savām vēlmēm. Pārrunājiet ar savu partneri, ko jaunu jūs vēlētos izmēģināt. Pievienojot savai personīgajai dzīvei asumiņu, jūs varēsit labāk izprast sevi.

Ūdensvīrs

Venera Lauvā dos iespēju izveidot spēcīgas un ilgstošas ​​attiecības. Ja esat viens, tad mēģiniet šajā periodā neatteikt jauniem paziņām. Ūdensvīri, kuri jau ir attiecībās, var nonākt jaunā posmā – iespējama saderināšanās vai laulības. Jūs viegli dalīsities savās emocijās un sajūtās ar savu otro pusīti, un randiņi šajā periodā būs īpaši patīkami un neaizmirstami!

Zivis

Cik ilgs laiks ir pagājis, kopš pārskatījāt savus ieradumus un rutīnu? Pievērsiet uzmanību savai attieksmei pret darbu un atpūtu: vai jūs veiksmīgi balansējat starp šīm jomām? Ir vērts pievērsties savam iekšējam bērnam, piemēram, atkal nodarbojoties ar to pašu hobiju, kā bērnībā. Pavadiet laiku vienatnē ar sevi un izvirziet sev īstermiņa un ilgtermiņa mērķus!

Lasiet arī:  Visa sajūtu gamma kā uz teātra skatuves – mīlestības un attiecību horoskops jūlijam

Lasiet arī: Latvijas vīriešiem zemākais paredzamais mūža ilgums Eiropas Savienībā

youtube icon
Abonēt youtube