Foto: Pixabay/Enoch111

Gatavojieties savas dzīves liktenīgākajam periodam jaunu romantisku iepazīšanos un nozīmīgu biznesa kontaktu dibināšanas ziņā! To nesīs Marss Dvīņos no šā gada 21. jūlija līdz 5. septembrim, vēsta Wday.

Sākas komunikācijas, ceļojumu un liktenīgu iepazīšanos laiks- Marss pārceļas Dvīņu zīmē, kas atbild par kontaktiem un sakariem. Tas nozīmē, ka mēs visi būsim maksimāli vērsti uz saziņu un dialogu, un jo īpaši tiešsaistes sarakstes formātā. Tiem, kuri jau sen ir vēlējušies sakārtot savu personīgo dzīvi, svarīgākais brīdis būs no 21. līdz 24. jūlijam. Šis ir brīnišķīgs laiks, kad iepazīšanās portālā, čatā, forumā vai sociālajos tīklos iepazīties ar savu liktenīgo otro pusīti.

Marss un Plutons var radīt nopietnu biznesa sadarbību, īpaši ar ietekmīgu un spēcīgu personu no drošības spēkiem. Tāpēc, ja jau sen meklējat drošības tīklu vai cilvēku, kuram varētu “palūgt” palīdzību vai aizsardzību, tāda iespēja būs jūlijā.

Marss ir spēka un gribas virziens, un, atrodoties Dvīņos, tas it kā piespiež mūs sazināties, iziet cilvēkos, kaut kur doties un ātri apgūt dažādas prasmes. Starp citu, šis ir vispiemērotākais laiks, lai sēstos pie stūres, iegādātos auto vai aprīkojumu savam biznesam, īpaši, ja nodarbojies ar loģistiku, tirdzniecību, pārdošanu vai preču pārvadāšanu starp valstīm.

Lai satiktu partneri un iegrimtu mīlas attiecībās, ir vērts Marsa enerģiju novirzīt flirta prasmju uzlabošanai, sarakstes romāna izveidošanai vai vismaz komunikācijas uzsākšanai. Ja jau sen esat sapņojis atjaunināt savu personīgo dzīvi, ir pienācis laiks uzlabot savas iepazīšanās prasmes, doties uz randiņiem. Marss Dvīņos var nest romantiskas iepazīšanās, īpaši ceļojumā. Lidmašīna, autobuss, vilciens – piemērotākās iepazīšanās vietas vasaras nogalē!

Viens no skaistākajiem nopietna mīļotā vai partnera parādīšanās periodiem ir Marsa un Jupitera savienošanās brīdis Dvīņos. Tas notiks no 13. līdz 16. augustam, un, visticamāk, vīrietis varētu būt ārzemnieks, vai arī tāds, kurš aktīvi pārvietojas starp vairākiem kontinentiem. Lai saprastu, ka starp tevi un viņu kaut kas izdosies, pievērs uzmanību savai komunikācijai – ja tu vēlēsies sarakstīties, satikties un ātri noorganizēt kopīgu ceļojumu – jūsu romantika būs ilga.

Tā kā Marss ir Nākotnes mezgla glabātājs, tas pārraida karmisko enerģiju, ko ir svarīgi realizēt. Daudziem veiksmīgākais periods būs Marsa un Jupitera konjunkcija Dvīņos, īpaši tiem, kas nodarbojas ar pārdošanu internetā vai jau ilgāku laiku meklē partneri ārzemēs. Viss izdosies – to atradīsi no 13. līdz 16. augustam.

Lasiet arī: FOTO | Uzņem jaunu pašmāju seriālu par kādas picērijas filiāli un tās darbiniekiem

Lasiet arī: Vāc parakstus par TikTok bloķēšanu Latvijā

Lasiet arī:  Nedēļas horoskops: 19. – 25. jūlijs

Lasiet arī:  440 000 eiro, lai uzveiktu vēzi – aicina ziedot 19 gadus vecam jaunietim no Ogres

Lasiet arī: Godinot Baltijas ceļa 35. gadadienu, siguldietis sola noskriet  678 kilometrus

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube