Foto: Pixabay/AdinaVoicu

Merkura apvērsuma brīdī notiek šīs planētas savienošanās ar Venēru, kas var likt atgriezties ne tikai bijušajiem mīļotājiem, bet arī cilvēkiem, ar kuriem strādājāt iepriekš. Kādas tendences mūs sagaida retrogrādā Merkura periodā no šā gada 5. līdz 28. augustam, portālam Wday stāsta astroloģe un taroloģe Jūlija Ļifanova.

Pēc gaišā un notikumiem bagātā jūlija nāks tikpat mierīgs augusts, kas sākas ar Jaunu Mēnesi Lauvā 4. augustā un Merkura pagriešanos retrogrādā fāzē. Līdz ar to debesīs atradīsies trīs planētas retrogrādā kustībā, jo retrogrādi pagriezīsies arī Saturns un Neptūns.

Kad planēta atrodas retrogrādā kustībā, tā metaforiski aicina pievērst uzmanību vienai dzīves jomai. Tā kā šoreiz Merkurs būs retrogrāds Jaunavas un Lauvas zīmēs, tas ietekmēs divas jomas. Nāksies pārdomāt mīlas lietas, kas nozīmē, ka daudzi cilvēki (īpaši sievietes) atgriezīsies pie pagātnes attiecībām.

“Karaliene nolems atgriezties – šādi var raksturot retrogrādo Merkuru 2024. gada augustā. Lieta tāda, ka retrogrādajā fāzē tas atradīsies blakus Venerai Lauvas zīmē, kas simbolizē karalisku un lepnu sievieti,” skaidro astroloģe.

“Visticamāk, ka tās meitenes, kuras iepriekš nolēmušas pārtraukt attiecības, centīsies atgriezties. Bet tikai tāpēc, lai analizētu attiecības un savas jūtas. Tāpēc, ja esat sieviete un jūs “pievelk” kāds vīrietis no pagātnes vai mēģināt atjaunot attiecības ar savu partneri, dodiet sev laiku to izdarīt. Dažreiz mums vairākas reizes jāiekāpj vienā un tajā pašā upē, lai gan šķiet, ka mēs šādi zaudējam lepnumu. Atcerieties, ka arī karalienes var kļūdīties. Pašcieņa ir jūsu vēlmju un dabisko vajadzību pieņemšana,” teic astroloģe.

Otra svarīgā joma, ko Merkurs ietekmēs, ir mūsu darbs un veselība. Atrodoties Jaunavas zīmē no 1. līdz 15. augustam, tas var nest darbinieku atgriešanos iepriekšējā darbavietā.

Lasiet arī: «Rēķinājos, bet nebiju gatavs,» – Annas Jansones dzīvesbiedrs komentē jaunākās ziņas par pazudušo sievu

Lasiet arī: BIOR: Latvijā strauji izplatās jauns Covid-19 variants

Lasiet arī: Aicina demontēt vēl astoņus komunisma un Krievijas imperiālisma simbolus Rīgā

Lasiet arī:  No pāra seriālā līdz attiecībām dzīvē – dienesta romāni kino industrijā 

Lasiet arī:  Atbalsta 9,6 miljonu eiro piešķiršanu par jau veiktajiem Rail Baltica būvdarbiem

Lasiet arī: VIDEO | Samanta Tīna ar jaunu dziesmu aicina sekot sevis labākajai versijai

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube