Foto: Pixabay/AdinaVoicu

No 5. līdz 28. augustam, kad Merkurs būs retrogrāds, mēs visi atgriezīsimies tajā realitātē, kas bija aktuāla 2023. gada vasarā un var ietekmēt mūsu dzīvi arī nākamā gada vasarā, vēsta Wday.

Šā gada 5. augustā Merkurs kļūs par retrogrādu Jaunavas zīmē un 28. augustā atgriezīsies tiešā kustībā Lauvas zīmē. Un, lai gan retrogrāds Merkurs ir “slavens” ar to, ka atgriež bijušos cilvēkus un liek lietā tehnoloģijas, šis periods ir labvēlīgs arī garīgai un materiālai izaugsmei. Šie pieci padomi palīdzēs savaldīt retrogrādā Merkura enerģiju un pavadīt šo laiku lietderīgi.

Nreaģējiet impulsīvi

Astroloģiskās spriedzes vai anomāliju periodos mums ir tendence pārmērīgi reaģēt uz vismazākajiem sīkumiem. Šāda impulsivitāte bieži noved pie negatīvām sekām, kuras mums pēc tam ir jālabo. Atrodiet sev piemērotu tehniku, kas palielinās laiku starp impulsu un darbību – piemēram, nelielu elpošanas vingrinājumu. Varat arī jautāt, ko tieši persona bija domājusi. Pārpratums ir uzticams retrogrādā Merkura draugs, taču nesekojiet tā piemēram.

Veiciet sociālo mediju detoksikāciju

Retrogrādais Merkurs ir lielisks laiks, lai samazinātu ekrānā pavadīto laiku! Jūs redzēsiet, cik daudz brīvā laika jums ir, ja ierobežosiet sociālo mediju izmantošanu. Virziet savu enerģiju un resursus citā virzienā: apmeklējiet jaunas vietas, izmēģiniet dažādu tautu virtuves ēdienus, ieviesiet savā ikdienas dzīvē veselīgu ieradumu.

Ierobežojiet izdevumus

Mitoloģijā Merkurs ir tirdzniecības un peļņas dievs. Šī fakta ignorēšana var dārgi izmaksāt! Retrogrādā Merkura periodā mēs varam nebūt racionāli savos tēriņos, tieši tāpēc lielos pirkumus labāk atlikt. Jāuzmanās arī no nelieliem izdevumiem: tie var atņemt visu ģimenes budžetu. Šajā periodā iegādājieties tikai tās lietas, kas patiešām ir nepieciešamas.

Nebaidieties parādīt sevi pasaulei

Retrogrādais Merkurs nav īstais laiks, kad slēpties no pasaules! Šogad daļa no retrogrādā Merkura perioda notiks uguns zodiaka zīmē: nepalaidiet garām iespēju parādīt sevi pasaulei. Ja darbā rodas problēmas, nevilcinieties dalīties ar savu redzējumu par to risināšanu. Jums var rasties negaidītas idejas – noteikti pierakstiet tās! Var sākt domāt par sava mājokļa atjaunošanu un apsvērt dažādus priekšlikumus interjera uzlabošanai. Atbrīvojiet savu radošumu! Bet atcerieties: vispirms pārdomājiet plānu un pirkumus un tikai pēc tam sāciet tos īstenot.

Novērtējiet savu pagātni

Retrogrāds Merkurs vienmēr ir saistīts ar mūsu ierasto darbību apturēšanu. Labākais, ko darīt retrogrādā Merkura laikā, ir novērtēt jau paveikto. Piemēram, atcerieties, ko jūs darījāt pēdējā Merkura retrogrāda laikā, un salīdziniet to ar to, ko darāt tagad. Šādas pārdomas ļaus skaidrāk saskatīt savas nākotnes vadlīnijas.

Šo periodu nevajadzētu uztvert negatīvi. Lai gan mūsu rutīna šajā laika periodā mainās, tas parasti nerada nekādas traģiskas sekas. Retrogrādā Merkura periods ir sava veida pitstops, kas ļauj novērtēt savus spēkus un priecāties par sasniegumiem.

Lasiet arī: Kariņa VIP lidojumu skandāla dēļ ierosina jau ceturto disciplinārlietu

Lasiet arī: BIOR: Latvijā strauji izplatās jauns Covid-19 variants

Lasiet arī: Aicina demontēt vēl astoņus komunisma un Krievijas imperiālisma simbolus Rīgā

Lasiet arī:  No pāra seriālā līdz attiecībām dzīvē – dienesta romāni kino industrijā 

Lasiet arī:  Atbalsta 9,6 miljonu eiro piešķiršanu par jau veiktajiem Rail Baltica būvdarbiem

Lasiet arī: Atgriešanās pie bijušā – ko retrogrādais Merkurs sola augustam

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube