Foto: Pixabay/gt39

Cilvēka uzvedība ir brīva un neparedzama, lai gan to ietekmē planētu enerģija. Mums visiem ir brīva griba, tāpēc astrologi reti prognozē konkrētus notikumus, taču viņi identificē periodus, kad ir svarīgi būt uzmanīgākam un izvairīties no riskiem noteiktās jomās. Šāda rīcība palīdzēs izvairīties no konfliktiem, slimībām, nelaimes gadījumiem vai finansiālām problēmām, vēsta Wday.

Šā gada augusta sākums, pēc astroloģijas ekspertu domām, būs saspringts četrām zodiaka zīmēm.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šajās dienās vajadzētu saglabāt mieru darba vietā un izvairīties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas. Pirmkārt, jums vajadzētu ievākt pilnīgu informāciju un pajautāt sev: vai man ir kādi aizspriedumi par konkrēto personu vai situāciju, vai arī es rīkojos automātiski? Lai pasargātu sevi šajā periodā, ir lietderīgi lūgt padomu pieredzējušam citas zodiaka zīmes speciālistam konkrētajā jomā. Šajā gadījumā būs iespējams atrisināt arī senākas problēmas.

Jaunava

Jaunavas var “rauties uz pusēm” starp darbu, komunikāciju un nepieciešamību pēc atpūtas. Jārūpējas par savu veselību, īpaši imunitāti, un jāizvairās no stresa un pārslodzes darba problēmu dēļ – tas var saasināt veselības problēmas un radīt “izdegšanu”. Turklāt 5. augustā Jaunavas galvenā planēta Merkurs sāks retrogrādu kustību. Tas nozīmē, ka komunikācijā jābūt vēl uzmanīgākam, pareizi jānosaka prioritātes, kā arī nav jāgaida pilnība no sevis vai citiem. Ir pienācis laiks domāt par atvaļinājumu. Tas palīdzēs saglabāt spēkus.

Strēlnieks

Jūlija pēdējās dienās un augusta sākumā Strēlniekiem jābūt uzmanīgiem gan finanšu sadalē, gan karjeras plānošanā. Šajā laikā vēlams izvairīties no riskantiem ieguldījumiem, mainīt aktivitātes un koncentrēties uz stabilitātes saglabāšanu. Rūpīga ģimenes izdevumu pārvaldīšana palīdzēs izvairīties no iespējamiem konfliktiem ar mīļajiem un uzturēt harmoniju mājoklī.

Zivis

Šajā periodā Zivīm ir jābūt uzmanīgām pret savu veselību un jāievēro līdzsvarots dzīvesveids. Iespējama veco slimību saasināšanās un jaunu rašanās. Stress un trauksme pieaugs. Šajā periodā palīdzēs disciplīna un izvairīšanās no pārslodzes. Izvairieties no konfliktiem. Tādā veidā jūs saglabāsiet maksimāli daudz enerģijas un veselības.

Lasiet arī: VIDEO | Ralfs Eilands izdod «vesternīgu» dziesmu Ganslingeri

Lasiet arī:  FOTO | Vecrīga un krastmala tiek pie jauniem un neparastiem vides objektiem

youtube icon
Abonēt youtube