Publicitātes foto

Pirmdien, 5. augustā, ar pirmo dalībnieku ierašanos greznā villā sācies pašmāju iepazīšanās šovs “Karsti. Krēta”, kas būs skatāms darba dienu vakaros kanālā TV3 un Go3, gan arī 24 stundu tiešraidē Go3 televīzijā.

Patverties no skatītāju uzmanības nebūs iespējams, jo kameras 24 stundas diennaktī Go3 televīzijas tiešraidē no 5. līdz 25. augustam sekos līdzi katram dalībnieku solim, kašķim un skūpstam. Karstāko dienas notikumu kopsavilkums un tiešraidē vēl neredzēti kadri, kas filmēti ārpus villas sienām, būs pieejami 20 sērijās no 5. augusta līdz 5. septembrim no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 21.10, informē raidījuma veidotāji.

Ikviens šova fans vairākas reizes dienā varēs balsot par saviem favorītiem un noteikt, kurš vairākas naktis varēs pavadīt luksusa apartamentos, līdzi ņemot vēl vienu šova dalībnieku. Aktīvākie balsojuma dalībnieki piedalīsies izlozē par vērtīgām balvām. Tāpat arī tiešraides laikā būs iespēja uzdot dalībniekiem jautājumus, dot dažādas norādes un ieteikt karsto dienas tēmu. Sazināties ar dalībniekiem varēs pa telefonu 20707722, sūtot SMS vai izmantojot “WhatsApp” aplikāciju.

Lūk, pirmie seši drosmīgie, kas piekrituši piedalīties pikantajā šovā:

Oskars (32)

Oskars ir harizmātisks un mērķtiecīgs vīrietis, kurš pēdējos desmit gadus dzīvo Londonā, bet sirdī ir īsts latgalietis. Neskatoties uz piedzīvojumiem un attiecību pieredzēm ārzemēs, Oskars tomēr ir pārliecināts, ka viņa īstā mīlestība ir kaut kur Latvijā. Oskaram Latgalē pieder īpašums, kuru viņš, pelnot naudu ārzemēs, ir gandrīz pilnībā atjaunojis un būtu gatavs atgriezties dzimtenē, ja atradīs to īsto meiteni, ar kuru veidot ģimeni. Oskars piecas dienas nedēļā apmeklē sporta zāli, saglabājot sevi formā un uzturot pozitīvu enerģiju.

Oskars ir cilvēks, kurš novērtē patiesas attiecības un sirsnību. Viņš arī vēlas uzlabot Latvijas demogrāfijas līmeni, ģimenē izauklējot vismaz 3 bērnus, un lai šo sapni īstenoti uzskata, ka viņa sirdsdāmai būtu jābūt ne vairāk kā 34 gadus jaunai. Oskaram nepatīk dāma, kura neļautu viņam ar draugiem paskatīties futbolu vai aiziet uz krogu. Viņa harizma un enerģija padara Oskaru par ideālu partneri jaunkundzei, kas meklē piedzīvojumus, jautrību, mīlestību un ir gatava nopietnām attiecībām.

Laura Ļ. (25)

Laura ir simpātiska un mērķtiecīga permanento uzacu meistare, kura savu darbu veic ar lielu aizrautību un precizitāti. Darbs ir viņas sirdslieta, kas vienlaikus prasa daudzas ar sieviešu kārtas klientēm aizvadītas darba stundas. Ārpus darba Lauras dzīve neapstājas, viņa ir nemitīgā kustībā, jo uzskata, ka sēdēšana mājās ir lieka laika tērēšana. Viņas mīļākā nodarbe ir doties garās pastaigās ar draugiem, sportot un arī dejot, izbaudot aktīvu dzīvesveidu un piedzīvojumus. Laurai patīk sevi izaicināt, par ko liecinot arī viņas dalība šovā. Laura ir meitene ar spēcīgu raksturu, kura nebaidās teikt, ko domā, un vienmēr ir gatava nepārprotami pamatot savus uzskatus un principus. Laura vēlas satikt puisi, kurš zina, ko vēlas dzīvē, un kurš nebaidās tiekties uz saviem mērķiem. Viņas neatkarība un pašapziņa padara Lauru par dāmu, kura meklē tikai un vienīgi patiesu un stabilu partnerību. Vai šovā Laura atradīs to īpašo puisi, ar kuru kopā veidot nākotni?

Eduards (30)

Lai arī Eduardam ir tikai 30 gadi, viņš jau četrus gadus ir mīlošs tētis savai meitiņai. Eduards ir bijis precējies (starp citu, viņu šovā pieteica bijusī sieva, ar kuru izveidojušās draudzīgas attiecības), bet nu jau gandrīz gadu ir brīva puiša statusā un jūt, ka pienācis laiks atvērt savu sirdi un ļauties jaunam mīlas piedzīvojumam.

Eduards strādā apsardzes jomā, bet, neskatoties uz šķietamo skarbas profesijas izvēli, ir komunikabls, mīļš, draudzīgs un ar plašu sirdi. Pēc horoskopa viņš ir Dvīnis, un tas izskaidro viņa daudzpusību un spēju pielāgoties dažādām situācijām. Eduards bieži ir draugu kompānijas dvēsele un jautrības uzturētājs pasākumos, kurš vienmēr gatavs iedvesmot un izklaidēt apkārtējos. Eduarda pieredze laulībā ir devusi viņam dziļāku izpratni par attiecībām un mīlestību. Pēc gandrīz deviņiem laulībā pavadītiem gadiem viņš uzskata, ka ir gatavs sākt jaunu dzīves posmu un atrast dāmu, ar kuru izveidot patiesas un stabilas attiecības. Eduards meklē partneri, ar kuru kopā baudīt dzīvi, piedzīvojumus un izaugsmi.

Nadīna (23)

Nadīna ir zobārsta asistente un topošā mediķe, kura šobrīd dzīvo Rīgā. Viņas dzīve ir pilna ar dinamiku un aizrautību, jo Nadīna ir atvērta un komunikabla persona, kurai patīk cilvēki un atrašanās uzmanības centrā – viņas talants ir rast prieku ikdienas sīkumos un padarīt ikvienu mirkli neaizmirstamu. Nadīna ir darbojas tautas teātrī, dzied un dejo tautas dejas, kā arī vada pasākumus. Kā pati saka – viņa mīl skatuvi, un skatuve mīl viņu. Nadīnas ikdiena esot kā īsts piedzīvojums, tāpēc viņa ilgojas satikt puisi, kurš tiktu viņai līdzi, bet spētu arī jauno dāmu maigi piebremzēt, lai kopā izbaudītu romantiskus mirkļus.

Nadīna pastāvīgi meklē jaunus izaicinājumus, kas bagātinātu viņas dzīvi un atvērtu jaunus horizontus. Dalību šovā Nadīna uzskata par lielisku iespēju, lai ne izaicinātu sevi un vienlaikus iepazītos ar jauniem, pievilcīgiem un no attiecībām pagaidām brīviem puišiem.

Jānis (26)

Nereālais Bērziņš vai Jānis Bērziņš – tā sevi dēvē 26 gadus jaunais Rohits Gupta no Indijas, kurš jau vairāk kā četrus gadus dzīvo Latvijā un ir sajūsmā par savu jauno mājvietu. Jānis ir iemīlējies Latvijā, tās kultūrā un cilvēkos, un viņa lielākais sapnis ir atrast sev latviešu tautumeitu, ar kuru baudīt “ilgi un laimīgi”.

Jānis ir studējis Ventspils augstskolā un šobrīd strādā IT nozarē, paralēli veidojot savu tēlu internetā. Viņš ir ļoti sirsnīgs un atklāts puisis, kurš smejas skaļāk un, iespējams, kaislīgāk par visiem un noteikti tiks pamanīts jebkurā kompānijā. Viņa dzīvesprieks un entuziasms ir īpaši lipīgs, un viņa draudzīgā daba padara Jāni par cilvēku, ar kuru ir prieks būt kopā.

Jāņa aizrautība ar Latvijas kultūru un viņa vēlme iepazīt visu jauno padara viņu par ideālu kandidātu, kurš spēs radīt neaizmirstamus piedzīvojumus ar savu nākamo partneri, esot maigs un saprotošs partneris. Jānis ir cilvēks, kurš nebaidās būt pats un izstarot pozitīvu enerģiju, piesaistot sev līdzīgi domājošus cilvēkus. Vai viņam izdosies šovā sastapt savu ideālo latviešu tautumeitu un piepildīt savu sapni?

Laura B. (20)

Laura ir dzīvespriecīga un piedzīvojumiem atvērta sieviete. Viņa mīl ballēties un izklaidēties kopā ar draugiem. Laura ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, kura ar sekotājiem regulāri dalās ar saviem piedzīvojumiem un ikdienas mirkļiem. Viņas galvenais ienākumu avots ir “OnlyFans”, kur jaunā dāma nebaidās publicēt pikantākas bildes un video, demonstrējot pašpārliecinātību un pievilcīgo augumu. Laura uzskata, ka sabiedrībai būtu jākļūst atvērtākai un pieņemošākai šajā sakarā un jāļauj bez jebkāda nosodījuma vai aizspriedumiem ikvienam darīt to, ko viņš vai viņa vēlas. Laura dalību šovā uzskata kā piedzīvojumu un iespēju parādīt sevi plašākai publikai, kā arī vietu, kur satikt jaunu simpātiju. Viņa ir gatava savaldzināt un tikt savaldzināta.

Dalībnieki vēl tikko sākuši viens otru iepazīt, meklēt pirmās simpātijas un piedzīvot pirmās atklāsmes, kad viņus pārsteidza negaidīts pavērsiens – jau otrajā dienā villā ieradās jauns dalībnieks.  Ja šovu uzsāka trīs puiši un trīs meitenes, tad daudzsološo balansu jau nākamajā dienā pēc atklātās iepazīšanās ballītes izjauca atraktīvais Raivo.

Raivo (30)

Raivo ir 30 gadus jauns, raksturā un izskatā kolorīts mākslinieks ar neizsīkstošu enerģiju un daudzpusīgām interesēm. Viņš ikdienā rada mūziku un līdz šim nepārtraukti nodarbojies ar sevis radošu pilnveidošanu, bet nu ir gatavs visu enerģiju veltīt otras pusītes savaldzināšanai. Dāmai, kura iekaros izskatīgā kunga sirdi, būs paveicies – Raivo ir arī aizrautīgs dārzkopības un kulinārijas entuziasts, kurš arīdzan ikdienā sporto, apgūst jaunas zināšanas un izbauda kultūras dzīvi, apmeklējot kino, teātri un dažādus pasākumus. Viņam patīk arī privātas ballītes, kurās viņš spēj būt sabiedrības dvēsele un nekautrējas atrasties uzmanības centrā.

Raivo ir atvērts un asprātīgs, ātri iegūst jaunus draugus un vienmēr ir gatavs iepazīties. Šovā jaunais vīrietis piedalās, jo uzskata, ka savu dotību dēļ ir perfekti piemērots šai pieredzei, par var pārliecināties viņa “YouTube” kanālā. Raivo lieliskā humora izjūta spēj radīt pozitīvu atmosfēru, un jaunskungs ir gatavs pilnībā izmantot šo iespēju, lai uzmeklētu jaunus piedzīvojumus un, iespējams, atrastu īstu mīlestību.

Lasiet arī: VIDEO | Ralfs Eilands izdod «vesternīgu» dziesmu Ganslingeri

Lasiet arī:  FOTO | Vecrīga un krastmala tiek pie jauniem un neparastiem vides objektiem

Saistītās tēmas: “Karsti. Krēta”iepazīšanās šovs

youtube icon
Abonēt youtube