Foto: Pixabay/VladBitte

Merkura retrogrādā kustība sākusies 2024. gada 5. augustā un ilgs līdz 28. augustam. Tā sāksies Jaunavas zīmē, bet 15. augustā pāries uz Lauvas zodiaka zīmi. Pāreja no racionālas zemes zīmes uz emocionālo un izteiksmīgo Lauvu īsā laikā var būtiski mainīt veidu, kā mēs pieejam noteiktām lietām, vēsta Wday.

Retrogrādais Merkurs raisīs emocionālas reakcijas: raudulību, jūtīgumu, sapņainību un pat iemīlēšanos, kas kļūs par mūsu pastāvīgajiem pavadoņiem teju visa augusta garumā. Piecām zodiaka zīmēm retrogrādais Merkurs var nest attiecību atjaunošanos ar bijušajiem mīļotajiem.

Zivis

Zivis var atgriezties pie sava bijušā partnera pat pirms oficiālā Merkura retrogrādās kustības sākuma, tā ēnas darbības periodā. Retrogrādā ēna sākas divas nedēļas pirms planētas retrogrādās kustības sākuma. Retrogrādā Merkura ēna izies cauri Zivju partnerības sektoram. Negaidīti nostalģijas uzplūdi, sapņi par pagātnes notikumiem, zīmes no Visuma ir tas, kas var mudināt atjaunot izirušas attiecības.

Ūdensvīrs

Retrogrādā Merkura laikā Ūdensvīri piedzīvos iekšēju krīzi. Iespējams, nesen esat izvēlējies jaunu taktiku uzvedībai attiecībās un neesat pārliecināts par tās pareizību. Retrogrādā Merkura laikā jūs meklēsiet atbildes uz jautājumiem par jūsu attiecībām, emocionālo un fizisko tuvību ar cilvēkiem. Bjušās attiecības varat atcerēties caur rozā briļļu filtru, tā vietā, lai objektīvi analizētu pagātnes kļūdas.

Dvīņi

Dvīņus gaida grūtības izprast savas rīcības iespējamās sekas, kas liks rīkoties ātri un nepārdomāti. Tas var kalpot arī kā karmiska notikuma indikators. Ja bijušais partneris parādās uz jūsu sliekšņa, nesteidzieties nekavējoties iekrist viņa rokās. Atcerieties, kāpēc attiecības beidzās. Padomājiet par to: vai vājuma brīdis ir to sāpju vērts, ko var sagādāt kārtējā šķiršanās?

Jaunava

Jūtīgumu, ko parasti slēpāt no citiem, nebūs iespējams ignorēt! Šādas izmaiņas var pamanīt arī bijušie partneri. Turklāt tas noteikti neatstās viņus vienaldzīgus. Šajā periodā meklēsiet līdzsvaru starp racionalitāti un emocionalitāti. Jūs varat izjust spēcīgu vēlmi atgriezties pie bijušā partnera, kurš jums sniedza drošības sajūtu, jo pašlaik jūtaties pārāk ievainojams.

Lauva

Lauvas ir pieradušas savas sezonas laikā spīdēt spožāk. Viņu spožā zvaigzne piesaista tos, kuri jau sen ir palikuši aiz muguras. Visums būs draudzīgās attiecībās ar jums pēc tam, kad Retrogrādais Merkurs pāries jūsu zīmē. Jums var šķist, ka pasaule beidzot ir sākusi jūs saprast. Tie cilvēki, ar kuriem jums, iespējams, ir bijuši pārpratumi, beidzot sapratīs, ko jūs patiesībā domājāt. Šajā periodā jūs varat atgriezties pie bijušā partnera.

Lasiet arī:  Ukraiņi virzās uz priekšu Kurskas apgabalā, krievi rok ierakumus

Lasiet arī:  «Cietums ir kā bērnudārzs,» – Artjoms Gluzunovs atklāj, kā klājies ieslodzījumā

youtube icon
Abonēt youtube