Foto: Rīta kafija

Paaugstinoties atmosfēras spiedienam, otrdien, 20. augustā, laikapstākļi uzlabosies. Mākoņu debesīs būs maz, un arī nokrišņi nav gaidāmi,  informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pūšot lēnam vējam, nakts stundās vietām sabiezēs migla, kas pasliktinās redzamību!

Trešdienas vēlā pēcpusdienā valsti sāks šķērsot jauna nokrišņu zona, galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos gaidāms lietus, vietām ļoti stipras lietusgāzes un pērkona negaiss. Vēl ceturtdienas naktī vietām līs ļoti stipri, tikai naktī uz piektdienu nokrišņi mitēsies.

Naktī uz otrdienu būs pavēss, termometra stabiņš noslīdēs līdz +7…+12 grādu atzīmei, vietām, galvenokārt piekrastē būs par kādu grādu siltāk.

Nākamajās dienās minimālā gaisa temperatūra pakāpeniski paaugstināsies, un pieturēsies +11…+17 grādu robežās. Tomēr dienās gaiss iesils līdz +20…+26 grādiem, taču ceturtdien vien līdz +18…+21 grādam.

Pēc jaunākās prognožu informācijas nedēļas izskaņā saglabāsies neliels mākoņu daudzums un būtiski nokrišņi nav sagaidāmi. Kā arī turpinās dominēt lēns vējš, un gaiss būs vasarīgi silts. Pēc jaunākajām prognozēm, brīvdienās gaisa temperatūra vietām varētu sasniegt +30 grādu atzīmi.

Lasiet arī:  Eiropas čempionāta pludmales volejbolā rezervisti Pļaviņš un Fokerots izcīna zelta medaļas

Lasiet arī:  VIDEO | Ukraiņu karavīru iebrukums Kurskas apgabalā – publisko vēl neredzētus kadrus

youtube icon
Abonēt youtube