Foto: Pixabay/chermitove

Pilnmēness svētdien, 18. augustā, atradies Ūdensvīrā – šī zīme ir atbildīga par interesēm, ambīcijām un nākotnes plāniem. Pilnmēness brīdis vienmēr ir sava veida kulminācija notikumiem, kas uzsākti Jaunajā mēnesī tajā pašā zīmē – šajā gadījumā – Ūdensvīrā. Tas nozīmē – ja 7. februārī uzsāki ko jaunu,  tagad beidzot saņemsi rezultātu, vēsta Wday.

Pilnmēness daudzām zodiaka zīmēm bijis sarežģīts, jo tā brīdī Saturns un Venera atradās opozīcijā – nāksies pielikt nopietnas diplomātiskas pūles saziņā ar kādu, kas ir vecāks par sevi. Tāpat labāk nekārtot lietas un nerīkot skandālus laika posmā no 18. līdz 20. augustam, pretējā gadījumā situācija vēlāk var izraisīt nopietnas sekas, brīdina astroloģe Jūlija Ļifanova.

Lūk, trīs zodiaka zīmes, kuru karjeru ietekmēs 18. augusta Pilnmēness:

Vērsis

Pilnmēness 18. augustā iestājas tavā karjeras un statusa sektorā – tu pabeidz lielu ciklu, kas saistīts ar tavu profesionālo darbību. Visticamāk, ka mainās ne tikai tava karjera, bet pat statuss un tituls, taču pagaidām šīs izmaiņas var nebūt tik acīmredzamas. Situāciju tavā profesionālajā attīstībā ietekmē planēta Plutons, kas var nozīmēt konkrētu ietekmīgu personu. Šī cilvēka parādīšanās var zināmā mērā ietekmēt tavu dzīvi, piemēram, ja esi sieviete, tad kāds vīrietis var pat piedāvāt pamest darbu un rūpēties par ģimeni.

Ūdensvīrs

Pilnmēness iestājas tavā zīmē – tu esi uzmanības centrā, pateicoties personīgajiem plāniem un pārmaiņām darbā. Kaut kas jau ir sevi izsmēlis, un tagad tu vari apbruņoties ar  tēva vai priekšnieka atbalstu, lai virzītos uz priekšu. Piemēram, tev var tikt piešķirta jauna nodaļa, kas jāpārvalda, vai arī tu vari sākt savu biznesu. Turklāt tu vari iegūt svarīgu titulu vai uzdevumu, kas būs vērtīgs un sabiedrībā diezgan cienīts. Sākotnēji tas var būt saistīts ar apmācībām un jauna sertifikāta iegūšanu.

Jaunava

Pilnmēness iestājas tavā darba sektorā, kas nozīmē, ka vari pabeigt darbu vienā komandā un pāriet uz jaunu. Pilnmēness valdnieks Urāns ir tavā mācību un paplašināšanās sektorā – tev var tikt piedāvāts nopietnāks amats, piemēram, kādā starptautiskā uzņēmumā vai arī uzticēts kāds starptautisks projekts.

Lasiet arī:  Eiropas čempionāta pludmales volejbolā rezervisti Pļaviņš un Fokerots izcīna zelta medaļas

Lasiet arī:  FOTO | Aizlūdzot par ģimenēm, aizvadīti Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki

youtube icon
Abonēt youtube