Foto: Pixabay/ AdinaVoicu

Negaidītu pavērsienu planēta Urāns pagriežas retrogrādā kustībā Vērša zīmē, kas var izraisīt finansiālas anomālijas, kā arī negaidītus traucējumus pareiza uztura un pašcieņas jautājumos, vēsta TheDay. Urāns būs retrogrāds no šā gada 1. septembra līdz nākamā gada 30. janvārim.

Urāna tranzīts caur Vērša zīmi daudziem no mums varētu nest pārmaiņas gan finansiālajā sfērā, gan arī mūsu pašvērtējumā. Planēta ir pārvietojusies pa šo zvaigznāju kopš 2018. gada, ievērojami paplašinot mūsu izpratni par nopelnīšanu un tēriņiem, uzturu un attiecībām ar personīgo “es”. Retrogrādajā fāzē uz tiem jauninājumiem, kurus ieviesāt savā dzīvē 2024. gadā, atkal sāksiet raudzīties no jauna – sagatavojieties pārdomāt, pie kā esat nonācis ienākumu, izdevumu un investīciju ziņā, brīdina astroloģe Jūlija Ļifanova.

Tā kā planētas tranzīts notiks Vērša zīmē, tad tieši šīs zīmes pārstāvji tiks ietekmēti visvairāk – viņiem nāksies pārdomāt jautājumus par sevi, karjeru un pašizpausmi. Urāns retrogrādā kustībā liks uzsvaru uz lietām, kuras jūs, iespējams, neesat ievērojis. Būtiskākie datumi Vēršiem būs Jauns Mēness Skorpionā 1.novembrī un Pilnmēness Vērsī 18.novembrī – priekšplānā būs jautājumi par attiecībām ar cilvēkiem un izpratne par sevi partnerībā ar citiem. Jūs darīsiet kaut ko tādu, kas var šokēt pat jūs, taču tieši šī darbība sniegs jūsu dzīvē personisku uzlabojumu. Ņemiet vērā, ka, pieķeroties pie vecā un mēģinot atstāt visu, kā ir, varat ciest fiasko.

Tradicionāli Lauvai Urāna tranzīts var radīt satricinājumu karjeras jautājumos – šīs zīmes pārstāvjiem būs jāpielāgojas jaunai realitātei  un, iespējams, nestandarta mērķiem un vadības prasībām. Lauvām, kas strādā kā pašnodarbinātie, Urāns nesīs slavu un popularitāti , īpaši Pilnmēnesī Vērsī, kas gaidāms 18. novembrī.

Ūdensvīriem būs jāpārdomā sava pozīcija ģimenē, iespējams, visas Urāna retrogrādās kustības laikā jūs būsiet aizņemts ar mājokļa jautājumu. Iespējams, ka novembrī būs grūti noturēt līdzsvaru starp ģimeni un karjeru, taču Urāna pozīcija mājas sektorā liecina par tuvinieku un ģimenes nozīmi.

Tā kā Urāna retrogrādais tranzīts notiks naudas zīmē, daudziem šāds planētas stāvoklis nesīs jaunu sākumu naudas pelnīšanas jautājumos, pateicoties internetam un dažām kopienām. Auniem Urāns nesīs pēkšņus un lielus ienākumus, bet Jaunavām – iespējamu popularitāti un autoritātes pieaugumu savā lokā.

Mežāžiem Urāns gatavo dāvanas ienākumu veidā, izmantojot personīgo biznesu, kā arī pateicoties bērniem (ja viņi jau ir vecumā, lai palīdzētu jums).

Lasiet arī:  SEB: Politikas veidotāji gatavi upurēt mūsu jauniešu nākotni šodienas tēriņiem

Lasiet arī:  Dzelzs vilka bijušais bundzinieks Judzis atgriezies pie bungām un uz skatuves

youtube icon
Abonēt youtube