Foto: Pixabay/AdinaVoicu

No šā gada 4. septembra ieejam jaunā Marsa ciklā, kas sākas Vēža zīmē un ilgs līdz 2025. gada 19. aprīlim, liekot pārdomāt dzīvesvietas, uztura un attiecību jautājumus, vēsta TheDay.

Marsa tranzīts daudziem nesīs liktenīgas pārmaiņas, jo astroloģijā šī planēta ir atbildīga par gribasspēku, mērķtiecību un mūsu plānu sasniegšanu, stāsta astroloģe Jūlija Ļifanova.

Taču galvenā nianse ir tā, ka 2024. gadā Marss ir arī Auna nākotnes karmas mezgla enerģijas glabātājs (raidītājs). Tas noteiks ceļus un situācijas, kas mums ir jāpārdzīvo, un attīstības virzienu, ko mums nesīs karmiski svarīga pieredze. “Šā gada rudenī un decembrī visi Marsa tranzīti un aspekti ir neticami svarīgi. Katra cilvēka likteņa grāmata tiks piepildīta, pateicoties Marsa kustībai. Tātad, ja septembrī jūs satiekat vīrieti un viņš galu galā kļūst par jūsu draugu, mīļāko vai partneri, ziniet, ka Visums viņu ir īpaši sūtījis jums!” teic astroloģe.

Lūk, kā Marss ietekmēs katru no zodiaka zīmēm:

Auns – Marss piespiedīs risināt ģimenes un dzīvesvietas jautājumu. Iespējams, ilgstošs remonts vai diezgan ilgi ideālā mājokļa meklējumi. Ģimenē visas izmaiņas iniciēsiet jūs.

Vērsis – Noslīpēsiet kādu sev svarīgu prasmi. Iespējams, nāksies vairākas reizes pārcelties. Tāpat, visticamāk, gaidāmas izmaiņas saistībā ar jūsu automašīnu. Iespējami strīdi ar tuviniekiem.

Dvīņi – Marss piespiedīs jūs darīt vairāk, lai nopelnītu naudu, burtiski ieguldot visus spēkus sava finanšu spilvena stiprināšanā. Ir arī iespējams, ka jūs aktīvi ievērosiet pareizu uzturu un diētu.

Vēzis – Marss sniegs jums neatlaidību, pārdrošību un ideju  mērķu sasniegšanai karjerā. Jūs varat ievērojami uzlabot sava ķermeņa un izskata kvalitāti, tāpat pieaugs jūsu fiziskā aktivitāte.

Lauva – Marss var ienest kādu vīrieti jūsu dzīvē, un šīs attiecības var būt slepenas un publiski nereklamētas. Tāpat daudziem Lauvām ir iespējama liekā svara zaudēšana.

Jaunava – Marss nesīs jums jaunu draugu – vīrieti, kurš var jūs ļoti ietekmēt, padarot par sociāli aktīvāku un pārliecinātāku cilvēku. Apmeklēsiet vairāk pasākumu, iespējams, saistītus ar sportu.

Svari – Marss nesīs enerģiju sasniegumiem karjerā, vēlēsieties gūt panākumus savā profesijā, saņemt svarīgu statusu. Visticamāk, var notikt izmaiņas, kas saistītas ar jūsu partnera ietekmi (šķiršanās, kāzas).

Skorpions – Marss padarīs jūs aktīvāku ceļošanas jautājumos, kā arī paplašinās jūsu pasaules redzējumu – varat uzņemties jaunas mācības vai iegūt skolotāju, mentoru.

Strēlnieks – Marss var atnest jums mīļāko – kaislīgu, emocionālu cilvēku, ar kuru jums būs impulsīvas, jutekliskas attiecības. Varat piedzīvot tādu tuvības līmeni, kāds jums nekad nav bijis. Laulātajiem Strēlniekiem Marss nesīs mājas remontdarbus, pārvērtības ar bērniem saistītos jautājumos un ar tiem saistītu krīzi.

Mežāzis – Marss nesīs dedzīgu pielūdzēju, kurš jūs mainīs – sievietei šī būs spilgta romantika, kas pilnībā koncentrēs viņas uzmanību uz partneri. Savukārt vīrietim Marss var nest arī sānsenci, ar kuru konkurējot viņš kļūs par sevis labāku versiju.

Ūdensvīrs – Marss liks jums koncentrēties uz savu veselību un dzīvesveidu – vairāk vingrinājumu, disciplīnas un pareiza uztura var būtiski mainīt jūsu izskatu. Visticamāk, ka darbā var rasties vairāk problēmu, kuras būs regulāri jārisina katru dienu.

Zivis – Marss var ļoti izmainīt jūsu personīgo dzīvi – aizraušanās un emocionāla iesaistīšanās attiecībās ar kādu kaislīgu partneri liks daudz ko mainīt izskatā. Laulībā esošajām Zivīm iespējama bērnu aktivitātes palielināšanās līdz 2025. gada aprīlim, daudz enerģijas tiks tērēts viņu audzināšanai.

Lasiet arī: Medijs: Briedis nākamvasar kandidēs Rīgas domes vēlēšanās

Lasiet arī: Latvijas animācijas filmu Straume nominē EP LUX skatītāju balvai

youtube icon
Abonēt youtube