Foto: Pexels/Ajay Donga

Aptumsums Svaros – zodiaka zīmē, kas ir atbildīga par savienībām un laulībām – var nest tik nopietnu sekas, ka daudzi var apprecēties jau 2025. gadā, sola astroloģe Jūlija Ļifanova.

Šā gada rudens noslēdz karmisko aptumsumu sēriju uz Auna-Svaru ass, kas ir atbildīga par laulībām, šķiršanos un sava potenciāla apzināšanos. Kopš pagājušā gada jūnija mums visiem, atbilstoši Visuma plānam, jāpievērš uzmanība savām attiecībām, tāpēc daudziem pēdējā gada laikā ir bijušas šķiršanās un liktenīgas tikšanās, vēsta TheDay.

Taču, ja vēl atrodies meklējumos vai neesi līdz galam izlēmis, ko darīt ar jau esošo savienību, sagaidi grandiozo “karalisko” Aptumsumu Svaru zīmē, kas notiks 2. oktobrī un kura laikā gaidāms arī Jauns Mēness. Šāda kombinācija veido tā saukto “vāciņu” vai “kroni”, kas rada vislielāko ietekmi uz cilvēku likteņiem, it kā pats Visums vadītu tikšanās un nestu nozīmīgus paziņas.

Auns

Jūsu dzīvē var ienākt kāds jauns cilvēks, jo 2.oktobra Aptumsums būs Auna partnerības zīmē. Taču, visticamāk, ka šajā savienībā jūs kaut kas nobiedēs, jo arī Melnais Mēness šobrīd pārvietojas pa šo sektoru. Tas var radīt bailes, nepatikšanas un dažus ne gluži “tīrus” mīlas stāstus. Piemēram, jūs varat iemīlēties, bet cilvēks būs precējies. Vai arī jūs pats nolemsiet pamest vecās attiecības, jo jaunā mīlestība būs stiprāka un tāda, par kādu vienmēr esat sapņojis.

Dvīņi

Pateicoties aptumsumam 2. oktobrī, jūs sagaida jauna un neticami kaislīga mīlestība. Cilvēks var būt saistīts ar jūsu karmiskajām darbībām no iepriekšējās dzīves – tādēļ, ja jūs ātri tiekat iesaistīts šajā savienībā, esiet drošs, ka atmaksājat kādu parādu. Turklāt 2. oktobrī Dvīņu valdnieks Merkurs būs savienojies ar Melno Mēnesi – tieši jūs varat kļūt par šīs savienības iniciatoru. Ir vērts dažas reizes padomāt, bet nekavējieties – dažreiz ir situācijas, kuras mums ir jāpārdzīvo!

Vērsis

Iespējama spilgta biroja romantika, jo darba sektorā notiek Aptumsums, un 2. oktobrī jūsu valdnieks jau būs Skorpionā, kas ir atbildīgs par jūsu attiecībām. Ja esat gatavs uzsākt tik neviennozīmīgas attiecības, varat būt drošs, ka kaislības uzliesmos pirms Pilnmēness Svaru zīmē 13. aprīlī. Tāpēc dodiet visam laiku.

Lasiet arī: VIDEO | Aija Andrejeva publicē videoklipu un gatavojas atzīmēt 20 gadus uz skatuves

Lasiet arī: Eksperts: Latvijas ekonomikas stāvoklis nav spīdošs, taču labāks nekā Igaunijā

youtube icon
Abonēt youtube