Foto: Pexels/ Vera Arsic

Šā gada septembris sev līdzi nesīs vienu no svarīgākajiem astroloģiskajiem tranzītiem – Plutona atgriešanos Mežāža zīmē. Šis notikums četrām zodiaka zīmēm sola nopietnus izaicinājumus, vēsta TheDay.

Plutons, transformāciju un spēka planēta, sācis savu retrogrādo kustību 4. septembrī un paliks Mežāzī līdz 19. novembrim.

Plutons Mežāzī tradicionāli tiek saistīts ar sistēmiskām izmaiņām sabiedrībā. Šoreiz Plutona tranzīts var izraisīt būtiskas varas un kontroles sfēras nobīdes. Iespējams, kādas novecojušas struktūras zaudēs spēku, un pasaulē sāksies procesi, kas prasa jaunas pieejas un risinājumus.

Retrogrādie periodi ir laiks, kad pārskatīt un pilnveidot jau iesāktos procesus. Lai gan vecās problēmas var atgriezties, tas nenozīmē, ka jūs virzāties atpakaļ. Tieši otrādi, šī ir iespēja pabeigt iesākto, lai ar jaunu spēku ienāktu nākotnē. Izmantojiet šo laiku, lai analizētu un novērstu savas dzīves vājās vietas, lai beidzot atbrīvotos no visa, kas kavē jūsu attīstību.

Auns

Plutons ietekmēs jūsu karjeras un sociālā statusa desmito māju. Profesionālajā sfērā var būt pārmaiņas, kas prasīs pārskatīt un pārvērtēt savas ambīcijas. Šī ir iespēja padziļināti analizēt savu karjeru un tās turpmāko virzību.

Vēzis

Plutons atgriezīsies jūsu septītajā mājā, kas ietekmēs attiecību jomu. Tiks aktualizēti pagātnes konflikti un neatrisināti jautājumi ar cilvēkiem jūsu dzīvē. Šis ir laiks, lai atbrīvotos no toksiskām saitēm un veicinātu veselīgas attiecības.

Svari

Plutons aktivizēs jūsu ceturto māju, kas ir saistīta ar mājām un ģimeni. Var atkārtoties iekšēji konflikti vai vecas ģimenes problēmas. Šis ir laiks, lai pārskatītu attiecības ģimenē un radītu stabilāku vidi.

Mežāzis

Plutons ienāks jūsu pirmajā mājā, aktivizējot personīgo transformāciju. Mežāži var sajust senu problēmu spiedienu uz savu pašidentitāti un mērķiem. Jums var nākties atbrīvoties no novecojušiem priekšstatiem par sevi un pieņemt jaunu savas personības versiju.

Lasiet arī: VIDEO | Aija Andrejeva publicē videoklipu un gatavojas atzīmēt 20 gadus uz skatuves

Lasiet arī: Eksperts: Latvijas ekonomikas stāvoklis nav spīdošs, taču labāks nekā Igaunijā

youtube icon
Abonēt youtube