Foto: Pexels/Studio Negarin

Ir vairākas zodiaka zīmes, ko Baltais Mēness burtiski “piesegs” šī gada oktobrī, tā palīdzot šo horoskopa zīmju pārstāvjiem sasniegt savus mērķus, vēsta The Day.

Dvīņi

Baltais Mēness atrodas jūsu zīmē un līdz 25. oktobrim palīdzēs attīstīt biznesu. Ja plānojat ģimenes pieaugumu, veiksies grūtniecības jautājumos. Ja jau sen esat vēlējies uzsākt jaunas romantiskas attiecības, tad 2. oktobra aptumsuma laikā Baltais Mēness var piesaistīt liktenīgu cilvēku. Sākumā attiecības vairāk atgādinās vieglu romānu, taču esiet drošs, ka līdz oktobra beigām jūtas pārvērtīsies par ko nopietnāku. Atcerieties, ka 2024. gada decembrī uz jūsu attiecību ass būs divas lunācijas – 1. decembrī jūs un jūsu partneris varēsiet uzsākt jaunu posmu attiecībās, bet 15. decembrī turpmākā mīlas situācija būs atkarīga no jūsu lēmuma.

Strēlnieks

Baltais mēness oktobrī jums palīdzēs juridisku vienošanos kārtošanā un darba jautājumos, īpaši, ja tieši šobrīd meklējat biznesa partneri. Turklāt, ja jāparaksta svarīgi dokumenti, tad oktobrī var parādīties cilvēks, piemēram, sākotnēji draugs, kurš palīdzēs izvairīties no liktenīgas kļūdas. Piemēram, viņš jums ieteiks advokātu vai notāru, vai varbūt kādu no saviem draugiem, kurš var viegli atrisināt to, kas jums traucē. Nevairieties arī no sava laulātā partnera – viņš var jums piedāvāt tik izcilu ideju, kas galu galā palīdzēs ievērojami palielināt ienākumus 2025. gadā.

Vērsis

Gatavojieties labi nopelnīt – Baltais Mēness oktobrī palīdzēs palielināt ienākumus, visticamāk, no ikdienas darba aktivitātēm. Ja esat koncentrējies sarunai ar priekšniecību, tad, visticamāk, tā noritēs jums par labu. Jupiters un Baltais Mēness darba sektorā noteikti nesīs jums ievērojamus ienākumus. Iespējams, pasūtījumu skaits ievērojami pieaugs, un jau 15. novembrī būsi sajūsmā par sasniegtajiem rezultātiem.

Zivis

Baltais Mēness oktobrī palīdzēs atrisināt problēmas, kas varētu rasties karjerā vai attiecībās ar priekšniecību. Piemēram, ja gaidījāt kādu maksājumu saņemšanu, tad līdz 17. oktobra Pilnmēnesim Aunā finanšu sektorā šo mērķi palīdzēs sasniegt jūsu priekšniecība. Nekautrējieties lūgt paaugstinājumu vai jaunus atalgojuma nosacījumus. Turklāt, iespējams, jums tiks piešķirta pozīcija, par kuru esat sapņojis jau ilgu laiku.

Lasiet arī:  FOTO | Atjaunota Ziepniekkalna baroka pērle Ēbelmuiža

Lasiet arī:  Bērniem līdz 6. klasei skolās plāno liegt izmantot mobilos tālruņus

youtube icon
Abonēt youtube