Lauku muzikanti. Publicitātes foto

Grupas “Lauku muzikanti” solists Normunds Ķietis šogad atzīmē savu 60. jubileju un kopā ar studijas producentu Arturu Palkeviču piedāvā jaunu dziesmu “Dzīvīte vējainā”.

Dziesmas teksta autori ir dzejnieki Ints Kalns un Rasma Petmane, savukārt mūziku radījis pats Normunds.

Normunds par dziesmu: “Mūžu dzīvo, mūžu mācies un pats kal savu likteni” – tāds ir dziesmas vēstījums. Varu tikai piekrist dziesmas vārdiem, kurus pats diemžēl reizēm ignorēju – “dzīvo katru dienu ar prieku, novērtē cik daudz tev ir dots, un esi pateicīgs par to”.

Dziesmas videoklips uzņemts Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, operators un montāža – Kaspars Kambars.

Normunda Ķieta jubilejas koncertā izskanēs grupas “Lauku muzikanti” populārākie hīti: “Es Tevi atradu sniegā”, “Dzirkstošais vīns”, “1000”, “Soli pa solim” un daudzi citi.

Neskaitāmas tautā iemīļotas un populāras melodijas, kas izdziedātas un izspēlētas kopā ar grupu “Lauku muzikanti” jau kopš 1987.gada, kļuvušas atpazīstamas un zināmas tieši pateicoties mūziķa unikālajam balss tembram. Ķieta balsi ir dzirdējis teju ikviens Latvijas iedzīvotājs, viņa samtaino dziedājumu novērtējuši arī ārpus dzimtenes dzīvojošie tautieši Amerikā, Austrālijā, Vācijā un citur pasaulē.

Koncerta īpašā viešņa būs Normunda meita Paula, ar kuru kopā tiks izdziedātas sirsnīgās dziesmas “To jau nezin neviens” un “Pāri okeānam”, kā arī jaunāko kopdarbu “Paņem mani plaukstās”.

Lasiet arī:  FOTO | Aijas Andrejevas tērpu izstāde pulcē virkni slavenību

Lasiet arī:  FOTO | Zināms, kā izskatīsies pirmajās patvertnēs, kas jau ierīkotas Rīgā

youtube icon
Abonēt youtube