Foto: Pexels/ Leeloo The First

Gatavojieties neticamam mīlestības maģijas uzplūdam, jo Venera no 24. septembra ieiet Skorpiona zīmē. Attiecībās gaidāma kaisle, tāpat astroloģe Jūlija Ļifanova uzsver, ka, pateicoties šādam Veneras izvietojumam, iespējami liktenīgi mīlas stāsti, vēsta TheDay.

Liktenīga mīlestība, bīstamas attiecības un intrigas… Venera Skorpionā var nest patiesi neticamas attiecības. Tā kā Skorpions ir spēcīga un kontrolējoša zīme, esiet gatavs neticamam greizsirdības, pievilcības un kaislību uzplūdam, brīdina astroloģe.

Interesanti, ka Veneras periodā Skorpionā no 24. septembra līdz 18. oktobrim piedzīvosim Marsa ieiešanu tā retrogrādajā cilpā. Tas sola, pirmkārt, nokļūšanu attiecībās, kuru būtība atklāsies tikai tad, kad Marss izies no cilpas, kas, savukārt, notiks tikai līdz 2025. gada februāra beigām, uzsver astroloģijas eksperte.

“Ir romāni, kas sniedz mācības mūsu garīgajai izaugsmei, un visbiežāk tie atstāj dziļu nospiedumu mūsu sirdīs. No 24. septembra līdz 18. oktobrim arī Venera Skorpionā ienesīs karmiskas attiecības mūsu dzīvē, jo tā ir pagātnes karmas mezgla glabātāja Svaros. Tas nozīmē, ka attiecības, kas sākas šajā periodā, noteikti var būt saistītas ar tavu iepriekšējo dzīvi. Turklāt šīs attiecības no iepriekšējās dzīves var būt saistītas gan ar negatīvās, gan pozitīvās karmas apstrādi. Venera Skorpionā var radīt neticami juteklisku un emocionālu saspēli. Tomēr var būt arī pretēja mīlestības planētas ietekme – jūs, iespējams, iemīlēsit cilvēku, kuram joprojām ir tā sauktais “karmiskais parāds”. Piemēram, jūs viņu krāpāt iepriekšējā dzīvē vai, iespējams, kaut kādā veidā nodevāt vai maldinājāt,”  skaidro Ļifanova.

Pēc viņas teiktā, vissvarīgākā diena būs 8. oktobris – šajā datumā izveidosies kombinācija starp Venēru Skorpionā un Marsu Vēzī. Tas liek domāt, ka mums visiem būs diezgan svarīga jutekliskā komunikācija ar pretējo dzimumu. Marss Vēzī var padarīt vīriešus smalkākus mīlas lietās, bet sievietes, gluži pretēji, var būt kaislīgas un valdonīgas vienlaikus.

Šajā dienā iespējams juteklisks randiņš, dinamiskas seksuālas attiecības, kas var radīt liktenīgu sajūtu. Marss Aunā ir nākotnes karmas mezgla glabātājs, kas nozīmē, ka tas var ienest tādus romānus, kurus uzreiz gribas pārcelt ģimenes dzīves plānā, uzsver astroloģe.

Lasiet arī: VIDEO | Latviešu tautas piedzimšanas svētki – publicē spēlfilmas Zeme, kas dzied treileri

Lasiet arī:  Izmaiņas Rail Baltica projektā ir veiktas vairāk nekā 116 reizes

Lasiet arī: VIDEO | Ainars Bumbieris ar dziesmu pateicas par zināšanām un pieredzi skolotājiem

youtube icon
Abonēt youtube