Foto: Pexels/David Gomes

Tiem, kas šaubās par Melnā Mēness spēku un ietekmi uz mums, gaidāma unikāla iespēja piedzīvot, ko nozīmē Saule Svaros, vēsta TheDay.

No 23. septembra Saule riet Svaru zīmē, kurā tieši šobrīd un līdz 2025. gada 1. aprīlim norisinās Melnā Mēness tranzīts. Tas liek domāt, ka laika posmā līdz 23. oktobrim mēs visi būsim  vistumšākās un neparedzamākās enerģijas varā, kad virspusē izvirzās visi Svaru zvaigznāja izkropļojumi, brīdina astroloģe Jūlija Ļifanova.

No 23. septembra līdz 23. oktobrim attiecībās dominēs iedomātas vienošanās, fiktīvi mīlestības apliecinājumi un aizdomas par nodevību.

“Saule Svaros atbrīvos Melno Mēnesi jeb Lilitu un daudzas lietas izskatīsies kā atspulgs greizā spogulī. Atslēga uz adekvātumu šajā haosa valstībā ir uzticēšanās sausiem skaitļiem, faktiem un dokumentācijai. Viss, kas “parādījās” vai netika pierakstīts, nebūs derīgs. Tāpēc esiet uzmanīgi un mēģiniet novest visas vienošanās līdz oficiālam līgumam. Ja atrodaties mīlas trijstūrī, jūsu krāpšana var tikt atklāta,” aicina uzmanīties astroloģe.

Aptumsums Svaru zīmē 2. oktobrī būs grūtākais pārbaudījums, jo sāksies jauns cikls savu personīgo baiļu pārstrādē esot starp cilvēkiem. Šis ir laiks, kad ikviens var būt liecinieks kādai drāmai, intrigai vai mīlas trīsstūrim. Īpaši 3. oktobrī, Lilitas un Saules konjunkcijas dienā, var parādīties informācija, kas bija slēpta, vai arī saņemsi piedāvājumu ar apšaubāmu pieskaņu, brīdina astroloģe.

Viss Saules tranzīts caur Svariem līdz oktobra beigām būs saistīts ar sadursmēm pagātnes attiecību jautājumos. Piemēram, jūs varat sazināties biežāk nekā parasti ar cilvēkiem no savas vecās komandas vai ar partneriem, ar kuriem jums bija romantiskas alianses teju pirms desmit gadiem. Ja jums ir sajūta, ka neesat noslēdzis kādas attiecības pavisam, tad Saule liks pievērst īpašu uzmanību tieši šiem sakariem, uzsver Jūlija Ļifanova.

Lasiet arī: Latvijas daiļavas jaunā šovā cīnīsies par divu populāru aktieru sirdīm

Lasiet arī:  FOTO | Apģērbs ar stāstu jeb ieskats Aijas Andrejevas skatuves tērpu izstādē

Lasiet arī:  Agrita Bindre atsaukusi saderināšanos

Saistītās tēmas: 2024 gada horoskopihoroskops 2024.gadam

youtube icon
Abonēt youtube