Foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Pret vairākām Austrumu zodiaka zīmēm nākamā gada saimniece Čūska būs vēlīga, ļaujot atrast papildu ienākumu avotus un iespējas vairot savu labklājību. Citiem astrologi iesaka pārlieku netērēties un nepārdomātu, spontānu tēriņu vietā labāk veidot finanšu uzkrājumus un drošības spilvenu nebaltām dienām, vēsta Pridskazanije.

Žurka (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Iespējams, galvenais ieteikums Žurkai 2025. gadam finanšu ziņā ir ietaupīt nebaltai dienai. Tāpēc ir ieteikums tērēt mēreni, turklāt vairāk vai mazāk vienmērīgi dažādās vajadzību jomās. 2025. gada pirmajos mēnešos Žurkām nav ieteicams pieņemt nekādus krasus lēmumus. Rīkojoties ar naudu, vislabāk ir pieturēties pie ierastās rīcības. Nevajadzētu investēt lielos pirkumos, uzsākt kādus projektus, kuros nav pieredzes. Otrā gada puse vai vismaz gada vidus tādām lietām ir daudz piemērotāks laiks. Žurkām īpaša uzmanība jāpievērš savas finansiālās kompetences uzlabošanai. Turklāt ir svarīgi, lai tam tiktu izmantoti dažādi līdzekļi un metodes.

Vērsis (1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Finanšu lietās Vēršiem jābūt pēc iespējas racionālākiem. Viņiem noteikti nevajadzētu tērēt naudu pa labi un pa kreisi, lai nenonāktu finanšu riska zonā. Apstākļi tā vai citādi iegrūdīs situācijās, kuru rezultātā Vērši var iegūt sev nevēlamas parādsaistības. Vēl viena svarīga iezīme šajā gadā būs psiholoģiskā gatavība finansiālajiem panākumiem. Šim nolūkam vēlams būt atvērtiem jaunai informācijai un nepieciešamībai darboties šajā virzienā. Gada pirmajā ceturksnī Vēršiem rūpīgi jādomā par personīgā finanšu plāna sastādīšanu ilgtermiņam. Tiem, kam šāds plāns jau ir, šajā periodā vajadzētu pievērst uzmanību tā detaļu izstrādei un precizēšanai. Vērši, kas tam pievērsīsies, pārskatāmā nākotnē var sagaidīt būtisku materiālās labklājības uzlabošanos.

Tīģeris (1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Lai uzturētu apmierinošu finansiālo stāvokli, Tīģeriem noteikti ir nopietni jādomā par papildu ienākumu avota atrašanu. No kā tas sastāvēs – nepilna laika darbs, hobija pārvēršana peļņas avotā vai kaut kas cits – nav īsti svarīgi. Īpaši veiksies, ja Tīģeri spēs atrisināt šo problēmu pirms Čūskas gada sākuma, lai gan ar veiksmīgu darbību gada pirmajos mēnešos arī principā pietiks. Gada saimniece šādus centienus noteikti novērtēs. Tajā pašā laikā Tīģeriem ieteicams izvairīties no jebkāda veida piedzīvojumiem bagātiem pasākumiem. Ja jums rodas sajūta vai, vēl jo vairāk, apziņa, ka ieguldījumā ir nepilnības, jums no konkrētā ieguldījuma ir jāatsakās vai vismaz tas jāatliek uz vēlāku laiku. Turklāt Tīģeri nedrīkst aizmirst par savu sociālo pienākumu pildīšanu. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem tie būs saistīti ar nepieciešamību finansiāli atbalstīt tuvus radiniekus, savukārt citiem būs iespēja palīdzēt cilvēkiem, kuri ir sveši, bet kuriem šāds atbalsts patiešām ir nepieciešams. Šādos jautājumos nevajag krist galējībās, taču izdevumu uzņemšanās noderēs personīgajai karmai.

Trusis/Kaķis (1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Lielas finansiālas grūtības nav gaidāmas, taču šī prognoze ir aktuāla, ja tēriņi būs mēreni. Turklāt ir ieteicama racionāla pieeja finanšu lietu kārtošanai kopumā. Šīs zīmes cilvēki pirmajā pusgadā varēs atļauties lielāku brīvību tēriņos, bet, sākot ar vasaras otro pusi, labāk atturēties no lielām izmaksām. Ieteicams uzkrāt liekos ienākumus, jo rudenī un ziemā iespējami neparedzēti izdevumi. 2025. gads ir lieliski piemērots, lai izstrādātu jaunu stratēģisko plānu savu finanšu lietu kārtošanai. Vēlams vēlreiz pārdomāt savas materiālās labklājības nodrošināšanas metodes un līdzekļus, mēģiniet noteikt tajās kļūdas un trūkumus. Tie, kuri spēs izdarīt pareizos secinājumus, var rēķināties ar izredzēm veiksmīgi izmantot finanses diezgan ilgu laiku. Cita starpā vajadzētu pievērst uzmanību projektiem, kurus iepriekš vēlējies īstenot, bet kuriem nebija pietiekami daudz līdzekļu. 2025. gadā tam noteikti radīsies iespējas. Protams, nevar garantēt, ka visi projekti tiks pilnībā īstenoti, bet noteikti ir vērts un pat nepieciešams mēģināt virzīties šajā virzienā.

Pūķis (1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2025)

Pūķiem nevajadzētu būt būtiskām problēmām ar naudu. Daudziem no viņiem ir iespējams papildu ienākumu avots, bet kāds varēs palielināt ienākumu līmeni savā pamatdarbā. Tāpēc Pūķiem būs viss nepieciešamais tēriņiem, kas vajadzīgi dažādu drosmīgu plānu īstenošanai, vēlamo lietu iegādei, izklaidēm utt. 2025.gadā Pūķi gaida interesantas investīciju iespējas, tomēr vēlams rūpīgi izsvērt visus plusus un mīnusus. Gada saimniece Čūska, protams, vienmēr ir šīs zīmes pārstāvju pusē, taču viņa nevar atrisināt visas problēmas, kas var rasties vieglprātības vai augstprātības dēļ. Attiecīgi ir jāņem vērā riski. Pieņemot lēmumus par to, kā un kur ieguldīt personīgos līdzekļus, esiet piesardzīgi un apdomīgi. Pūķiem ļoti noderēs finanšu pratības uzlabošana. Visticamāk, viņi varēs atrast sev ko jaunu un izglītojošu, ko nākotnē veiksmīgi izmantot, lai padarītu savu materiālo labklājību uzticamāku un stabilāku.

Čūska (1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Vispārējā tendence finanšu lietās būs pozitīva. Lielākā daļa Čūsku varēs rēķināties ar ienākumu pieaugumu. Daži šīs zīmes pārstāvji varēs veiksmīgi ieguldīt savu naudu perspektīvā projektā, taču tas nebūt nenozīmē, ka Čūskas var atļauties būt neapdomīgas tēriņos un naudas pārvaldībā. Diezgan svarīgs finansiālo panākumu aspekts 2025. gadā ir izmaksu plānošana. Protams, Čūskām nevajag sevi pakļaut ārkārtīgi stingrām robežām un spontānu izdevumu ierobežošanai, bet vajadzētu tomēr izvairīties no haosa finanšu līdzekļu izlietošanā. 2025. gadā daudzas Čūskas atklās sev jaunu papildu ienākumu avotu, turklāt tas gandrīz noteikti būs diezgan interesants un pat aizraujošs. Tiesa, pastāv risks, ka dažas no Čūskām šo iespēju vieglprātīgi palaidīs garām.

Zirgs (1966, 1978, 1990, 2002, 2014) 

Zirgam finanšu prognoze 2025. gadam ir diezgan pozitīva. Šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja ne tikai saglabāt līdzšinējo personīgās labklājības līmeni, bet arī to paaugstināt. Lai gan ir jāapzinās, ka materiālā labklājība nevienam nenokritīs uz galvas. Zirgiem ir vērts atcerēties tās idejas un plānus, no kuriem viņi atteicās to šķietamā nereālisma dēļ vai, teiksim, tāpēc, ka tie pazuda otrajā plānā citu lietu un bažu dēļ. Pastāv liela varbūtība, ka 2025. gadā izdosies sākt īstenot tieši šādas idejas, kas iepriekš atstātas novārtā. Īpaši jāatzīmē nepieciešamība ietaupīt naudu. Tas padarīs finansiālo situāciju paredzamāku, kas noteikti palīdzēs Zirgiem tuvākā un pat salīdzinoši tālākā nākotnē. Kas attiecas uz spontāniem izdevumiem, tad labāk no tiem izvairīties.

Kaza (1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Finanšu lietās situācija solās attīstīties diezgan stabili, lai gan, protams, tas prasīs atbilstību vairākiem nosacījumiem. Sēdēt pieticīgi malā, iespējams, nebūs labākā taktika 2025. gadā. Tāpat svarīga ir kompetenta personīgo izdevumu plānošana. Kazām, kas plāno ieguldīt personīgos līdzekļus jebkuros projektos, jāievēro zināma piesardzība. Labāk neieguldīt visu naudu vienā lietā, bet “olas glabāt dažādos groziņos”. Turklāt labāk to darīt pakāpeniski un pa daļām. Finansiāli visveiksmīgākās būs Kazas, kuras pelna gan tehnoloģiju jomā, gan ar inovāciju ieviešanu saistītās jomās. Visticamāk, būs manāms ienākumu pieaugums un attiecīgi arī materiālās labklājības uzlabošanās.

Pērtiķis (1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Finanšu joma 2025. gadā ieņems nozīmīgu vietu Pērtiķu dzīvē, un,  visticamāk, ne viss naudas lietās ritēs gludi. Tomēr ar dažām grūtībām viņi varēs ievērojami paaugstināt personīgo finanšu pratību. Attiecīgi 2025. gads patiesībā var kļūt par labu starta laukumu, lai ielēktu jaunā materiālā realitātē, kur Pērtiķi jutīsies daudz pārliecinātāki un stabilāki. Pērtiķiem, kuri plāno jebkādus kapitālieguldījumus 2025. gadā, jābūt ļoti uzmanīgiem. Nepieciešama rūpīga attiecīgā tirgus segmenta izpēte. Nekādā gadījumā nav jāsteidzas. Pat ja šķiet, ka viss ir pārskatāms un acīmredzams, jums vēlreiz jāpārbauda iespējamo risku klātbūtne. 2025. gadā Pērtiķiem ļoti iespējami patīkami pārsteigumi, piemēram, laimests loterijā, negaidītu bonusu saņemšana u.tml.. Tie, kas tiešām piedzīvos šādu veiksmi, varēs atļauties saņemto naudu tērēt niekiem. Galvenais, lai tas rada prieku, pat ja īslaicīgi.

Gailis (1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

No finansiālā viedokļa raugoties, Gaiļiem gads solās būt vairāk nekā pozitīvs. Nianses, protams, var būt dažādas, taču tās var samazināt līdz minimumam un nodrošināt sev materiāli patīkamu eksistenci. Gailim noteikti būs noderīgi un perspektīvi sekot līdzi aktuālajām tendencēm finanšu sektorā. Pasaule šobrīd mainās ļoti ātri, tāpēc būtu nepareizi pieturēties tikai pie vecām, pārbaudītām uzņēmējdarbības metodēm. Finansiālās labklājības ziņā daudz kas būs atkarīgs no vēlmes cītīgi un konsekventi kārtot savas lietas. Šajā ziņā būtu jāseko saviem iepriekš izstrādātajiem izdevumu plāniem un racionālajiem nodomiem. Spontāni tēriņi ir pieņemami, taču tiem nevajadzētu būt pārāk daudz. Ideālā gadījumā – jo mazāk, jo labāk.

Suns (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Finanšu lietās gaidāmas pārmaiņas, kas var attiekties gan uz finanšu lietu kārtošanas metodēm, gan uz naudas pelnīšanas veidiem un citiem jautājumiem. Suņiem tam jābūt gataviem, un pārmaiņas jāuztver nevis kā katastrofa un papildu nepatikšanas, bet gan kā dabisks evolūcijas process. Tad varēsiet izvairīties no lieka psiholoģiskā negatīvisma un nodrošināt sev adekvātu notiekošā uztveri. 2025. gadā Suņiem pavērsies visai interesantas iespējas personīgo līdzekļu ieguldīšanā, kas būs saistītas ar finanšu sektora digitalizāciju. Tomēr ir ieteicams paturēt prātā arī iespējamos riskus. Tāpēc, neiedziļinoties attiecīgajā jomā,  nevajadzētu mēģināt pelnīt naudu ar investīcijām. Čūskas gadā Suņiem nav vēlams mēģināt meklēt papildu ienākumu avotus, kas liktu krasi mainīt ierasto ritmu un dzīvesveidu. Tieši šis apstāklis  ir jāņem vērā, ja “pie horizonta” parādās iespējas papildināt savu budžetu.

Cūka (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Čūskas gadā Cūkām ar naudu jārīkojas pēc iespējas uzmanīgāk. Tas nozīmē, pirmkārt, personīgo izdevumu plānošanu un, otrkārt, uzkrājumu veidošanu neparedzētu apstākļu gadījumiem. Un vēl – Cūkām ir ārkārtīgi svarīgi saprātīgi ieguldīt savus līdzekļus, ja ir tādi nodomi. Pēdējais nozīmē, ka nevajadzētu koncentrēt savus resursus uz kādu objektu un būt izšķērdīgiem (taupīšana ir daudz labāka). Tās Cūkas, kuras spēj atturēties no ievērojamiem izdevumiem, var paļauties uz finansiālo stabilitāti. Tāpat jāatturas no kredītiem. Nekādā gadījumā nevajadzētu veidot parādus, jo maz ticams, ka varēsiet no tiem ātri un bez kaitējuma sev atbrīvoties. Cūkas, kurām ir savs bizness, noteikti nekļūdīsies, jo īpaši, ja peļņa tiek gūta no hobija. Tiem, kuri vēl nav iemācījušies to darīt, šāds naudas pelnīšanas veids noteikti ir jāizmēģina, taču tā, lai viss ir pārdomāts un pārbaudīts. Cūkām jāsāk gatavoties papildu ienākumu avota veidošanai jau 2025. gadā.

Lasiet arī:  FOTO | Līdz pat 443 kilogramiem – raženākie ķirbji šogad izauguši Kuldīgas pusē

Lasiet arī: Miljonārs uz nedēļu – bankas atklāj, cik ātri izgaist veiksminieku loteriju laimesti

youtube icon
Abonēt youtube