Publicitātes foto

Pirmdien, 12.augustā, modes un izklaides tirdzniecības centrā “Rīga Plaza” atvērts jauns LIDO restorāns. Tas piedāvā Latvijā vēl nebijušu pašapkalpošanās pieeju, kas paredz klientiem iespēju ēdienu uzlikt sev pašiem. To vairs nedarīs darbinieki, kā tas bija ierasts līdz šim.

Investīcijas, kas ieguldītas jaunā 500 kvadrātmetru plašā restorāna atvēršanā pārsniedz miljonu eiro, informē uzņēmums.

Jaunajā restorānā tiks nodarbināti vairāk nekā 30 darbinieku, kas būs atbildīgi par ēdiena gatavošanu, atbalstu klientiem, kā arī tīrības un kārtības uzturēšanu. Klientu apkalpošanas nodrošināšanā plaši tiks izmantotas arī modernās tehnoloģijas – inovācijas nozarē: trauku novācēju roboti, grīdas roboti, paplāšu ratiņi utml.

Restorāns atvērts, klātesot iespaidīgam skaitam slavenību, influenceru, mediju pārstāvju, uzņēmuma vadībai un sadarbības partneriem.

Viesi, tostarp hokeja leģenda Sandis Ozoliņš ar sievu Inu Ozoliņu, uzņēmuma “Cēsu alus” mārketinga direktors Gustavs Zatlers ar sievu Rutu Zatleri, bārmenis Andris Reizenbergs, pludmales volejbolisti Edgars Točs un Aleksandrs Samoilovs, influencere un uzņēmēja Katrīne Vasiļevska, influencere un šova “Balss maskā” uzvarētāja Nansija Garkalne un dziedātāja Elīna Gluzunova, baudīja pasākuma vadītājas Baibas Sipenieces-Gavares dzirkstošo humoru un Normunda Jakušonoka uzstāšanos, un pirmie iepazina pašapkalpošanās pieeju, kas ir pavisam jauna pieredze ne tikai LIDO restorānos, bet arī sabiedriskās ēdināšanas nozarē Latvijā.

Velkot paralēles ar inovatīvo pašapkalpošanās koncepciju, viesiem pasākuma laikā bija iespēja veidot pašiem savus LIDO ēdiena baudīšanas noteikumus – tika noskaidrots, ka ēdiena paplāti visērtāk ir nest ar abām rokām, LIDO ēdieni vislabāk garšo kopā ar kvasu un nemainīgi visatbilstošākā mūzika LIDO ir tautā iemīļotas latviešu dziesmas. Savukārt apkopojot pasākuma laikā veikto aptauju, tika noskaidrots, ka viesu mīļāko LIDO ēdienu TOP3 ir kartupeļu salmiņi, kartupeļu pankūkas un cāļa šašliks.

Svinot jaunā restorāna koncepciju, viesiem bija iespēja izveidot savai gaumei atbilstošu LIDO burgeru. Klātesošie varēja izaicināt sevi, “uz aci” mēģinot noteikt, cik sver ābols, kabacis un paprika, kā arī aizsietām acīm mēģināt uzminēt kādas ir čia smūtija, salātu ar kvinoju un maizes zupas galvenās sastāvdaļas.

Viens no pasākuma skaistākajiem brīžiem bija kopīga sadziedāšanās. Pasākuma vadītājas Baibas Sipenieces-Gavares mudināta Nansija Garkalne kopā ar Normundu Jakušonoku pat izpildīja vairākas dziesmas.

Lasiet arī:  Kurskā panika, krievi dusmīgi uz Krievijas armiju un varas iestādēm

Lasiet arī:  Ukraiņi iekarojuši tikpat lielu Krievijas teritoriju, cik krievi Ukrainā šā gada laikā

Saistītās tēmas: Lidopašapkalpošanās restorānsRiga Plaza

youtube icon
Abonēt youtube