Kulinārija
Cilvēki ir kā traki pēc ”olu mākoņiem”. Lūk, kā tos pagatavot Notiks Rīgas restorānu nedēļa Ziemeļkorejas lidmašīnā atrada pašu pretīgāko burgeru pasaulē Tavs sapnis par melnu saldējumu ir piepildījies! Pavasarīgi salāti ar vistu, spinātiem un dzērvenēm Kā ietērpti kristālos: saldumi, kas ir pārāk skaisti, lai ēstu Toskānietis pannā jeb pavasarīgs sacepums ar Itālijas garšu Burrito, fahita, enčilada: kā orientēties meksikāņu tortilju ēdienos Īpaši gardi vistu stilbiņi paniņu un pētersīļu marinādē Košākām brokastīm – grauzdēta maizīte nāriņas motīvos “Dolce & Gabbana” rada sadzīves tehniku Sicīlijas motīvos Ko grila sezonā galdā likt veģetāriešiem? Elementāra diētisko “Raffaello” recepte Jau nākamnedēļ dodies izbaudīt Siguldas restorānu nedēļu! Kā pagatavot lielisku salātu mērci no avokado un citronu sulas