Straujiem soļiem tuvojas vasaras Olimpisko spēļu 2016 atklāšanas ceremonija, kas norisināsies jau no 4.augusta, un beidzot ir pienācis laiks izvērtēt, kā valstu komandas ir gatavojušās galvenajam sporta notikumam. Protams, nav iespējams neņemt vērā arī sportistu ārējo izskatu, kurā viņi prezentēs savu valsti un akrogu.

Šādi izskatās Krievijas nacionālās komandas parādes formas, kuras ir veidojis Bosco Sport.

Redzams, ka Kubas nacionālo formu izstrādē liels uzsvars tiek likts uz apaviem. Šīs kolekcijas dizaineris – Christian Louboutin.

Ar Kanādas nacionālās komandas formām nāca klajā brāļi Dens un Dins Keiteni no slavenā zīmola Dsquared2. Šis dizaineru duo ir pazīstami ar perfekto audumu griezumu.

Lielbritānijas nacionālā komanda būs tērpusies Stellas Makartnijas dizainētos tērpos no sporta zīmola Adidas. Stella nav žēlojusi nacionālo atribūtiku formu izveidē. Formas audums ir par 10% vieglāks nekā 2012.gada Olimpiskajās spēlēs.

Populārais un visuresošais zviedru mazumtirgotājs H&M šogad ir arī parūpējies par nacionālās komandas formām, izmantojot valsts karogu krāsas.

Dizaineris Ralfs Lorēns (Ralph Lauren) atkal ir apģērbis Amerikas nacionālo komandu, paliekot uzticīgs savam klasiskajam estētiskumam. Daudzi kritiķi gan šīs formas uzskata par ne pietiekami sportiskām.

Dienvidkorejas nacionālā komanda, līdzīgi kā Amerikas komanda, arī formas ziņā vairāk pielīdzinās valsts klubu elites locekļiem. Forma šūta tādā veidā, lai novērstu iespējamu Zekes odu vīrusa infekciju.

Francijas komanda būs tērpusies Lacoste zīmola formās, ko radīja tenisiste Rene Lacoste.

Austrālijas nacionālā komanda būs tērpta retro stila formās, atsaucoties uz 1924.gada Olimpiskajām spēlēm.

Saistītās tēmas: formasolimpiādeRiozīmoli

youtube icon
Abonēt youtube