Rīgā uzstāsies R’n’B mūzikas zvaigzne Reičela Klaudio (Rachel Claudio).

2016. gada 17. septembrī Rīgā, muzikāli izklaidējošajā atpūtas klubā “9.Vilnis” uzstāsies viena no pašlaik ietekmīgākajām soulmūzikas izpildītājām Eiropā un Amerikā. Rachel Claudio Austrālijas izcelsmes māksliniece, kura pašlaik dzīvo Francijā. Izpildītājas singls “Hey Ya” ir sasniedzis vairāk nekā divus miljonus skatījumu. Vokālistes, komponistes, pianistes un producentes Reičelas Klaudio (Rachel Claudio) balsij piemīt satriecoša daudzveidība, kas, būdama trausla un spēcīga vienlaikus, aizrauj ne tikai soulmūzikas, bet arī elektroniskās un džeza mūzikas cienītājus. Latvijā māksliniece koncertēs kopā ar pašmāju Riku Fedu (Rick Feds), ar kuru Reičela iepazinusies savulaik Amerikā, kā rezultātā ir izveidojusies stabila ilgtermiņa sadarbība. Abi mūziķi ar nepacietību gaida atkārtoto satikšanos uz skatuves!
514752_640x420

Savas karjeras laikā Reičela ir sadarbojusies ar virkni mūziķu un producentu, kā arī izdevusi divus solo albumus – “Claudiography” (2012) un “Thrill of the Game” (2014). Pati norāda uz to, ka šajos albumos ikviens klausītājs var sajust viņas dažādo personību, pārkāpjot muzikālo žanru robežas un vienlaikus viņa var iejusties kā pianiste, vokāliste, producente un arī komponiste. Veiksmīga sadarbība mūziķei ir izveidojusies ar dīdžeju Nikolasu Voutēru un ar tādiem pasaulē zināmiem dīdžejiem, kā, piemēram, Martinu Solvegu, Džeimiju Levisu.

Rachel Claudio ir nopietni pieteikusi savu vārdu arī uz elektroniskās mūzikas skatuves.

Kā savus lielākos elkus mūzikā māksliniece min Tears for Fears, Stevie Wonder, Nina Simone, Lauryn Hill, Marvin Gaye. Koncertā Rīgā Rachel Claudio uzstāsies kopā ar Rick Feds.

Par dejām līdz rīta gaismai rūpēsies DJ Egons Reiters.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties visās “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Informācija: BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas: BNSdziedātājsinformācijaRnB

youtube icon
Abonēt youtube