Ainars Bumbieris. Publicitātes foto

“Laiks uzvilkt deju kurpes!”, aicina dziedātājs Ainars Bumbieris un iepazīstina klausītājus ar pirmo valšu albumu Latvijā “Uzdejosim valsi”. 

Albums ir īpašs, jo tajā skan tikai valša ritmi, kas klausītājus vilina dziedāt līdzi un doties romantiskā ceļojumā kopā ar deju partneri, informē mūziķis.

“Ar balles kurpēm kājās un pavasari sirdī, sagaidīsim vasaru, iedejosim zelta rudenī un ļausimies svinēt dzīvi valša ritmā visos gadalaikos”, uzlūdz dziedātājs Ainars Bumbieris.

Valšu izpildījumam ļāvušies komponisti Artūrs Mangulis, Jānis Krūmiņš, Laila Ilze Purmaliete, Viktors Pizāns un Arvis Šķirus, lai savas kompozīcijas apvienotu Ainara Bumbiera iedziedātajā un izdotajā albumā.

Albumā “Uzdejosim valsi” apvienoti populārākie radio hīti un iemīļotākās melodijas – “Baltie ziedi”, “Kas vienmēr trūkst un nepāriet”, “Sapņotājs”, “Zelta rudens”, kā arī daudzas jaunas, līdz šim nedzirdētas kompozīcijas.

Romantiku valša melodijām piešķir dziesmu tekstu autori – Artūrs Mangulis, Viktors Pizāns, Jānis Krūmiņš un Žanis Pavlovskis. Dziesmu aranžijas veidojuši Atis Ieviņš, Emīls Mangulis, Jānis Čubars un Anatolijs Livča. Par albuma labskanību gādājuši mūziķi Sintija Brīkše, Gidons Grīnbergs un Nikola Valaine. Studijas producents ir Rolands Makarskis, savukārt dziesmas ierakstītas, miksētas un māsterētas ”Roland Records studijā. Albuma vizuālo ietērpu veidojuši ”McĀbols.

Lasiet arī: Krievijai jāzaudē Ukrainā pašas labad – ko krievi ieguva, kapitulējot citos karos

Lasiet arī:  «Esmu sīva konkurente,» –  kā Lasmaņa skandālā ierautā Auziņa ielauzās apbedīšanas jomā

Saistītās tēmas: Ainārs BumbierisdziedātājsUzdejosim valsivalši

youtube icon
Abonēt youtube