Slavenais pāris Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) un Džesika Bīla (Jessica Biel) otrdien vadīja Demokrātiskā prezidenta kandidāta zvaigžņoto labdarības pasākumu, no kura vadīšanas pēkšņi atteicās Leonardo Di Kaprio (Leonardo Di Caprio).

Bīla un Timberleiks ne tikai novadīja labdarības pasākumu, bet pēdējā brīdī paspēja kopā ar prezidenta kandidāti Hilariju Klintoni uzņemt īpašas fotogrāfijas.

Pēc tam, kad sestdien Leonardo Di Kaprio atteicās vadīt šo pasākumu, kurā katram viesim bija jāiemaksā 33,4 tūkstoši dolāru, tas tika pārcelts uz Timberleika un Bīlas mājām Hollywood Hills. Un jaunie vadītāji steidza dokumentēt svarīgo otrdienas lomu, pirms tam kopīgi nofotografējoties ar Hilariju Klintoni, un vēlāk šo foto parādīja sociālajā vietnē Twitter, ar komentāru: “Skat, kas atnāca uz pusdienām… Vov!”

 

Īpašo labdarības pasākumu palīdzēja vadīt arī Dženifera un Tobijs Magvairi (Jennifer, Tobey Maguire), Dženifera Anistone (Jennifer Aniston), Yeal un Skūters Brauns (Yeal, Scooter Braun), Šonda Rimesa (Shonda Rhimes) un Kriss Silbermans (Chriss Silbermann).

Klintone ieradusies Losandželosā labdarības pasākuma dēļ. Viņas vizīte sākās pirmdien, un tā ir pirmā reize, kad pēc vēsturiskās nominācijas viņa parādās Holivudā.

Viņas tūrē pa Losandželosu paredzēta arī tikšanās ar Džimmiju Kimmelu (Jimmy Kimmel), kurš atspēkos “jukušā” Donalda Trampa (Donald Trump) apgalvojumus par viņas veselības stāvokli.

youtube icon
Abonēt youtube