Vakar Brocēnu novadā, apgāžoties kvadriciklam, gājis bojā tā vadītājs – 1987.gadā dzimis vīrietis.

Valsts policijā (VP) ziņo, ka negadījums noticis ap plkst.13.15 Cieceres pagasta Klāviņos. Vīrietis nav ticis galā ar kvadricikla vadāmību, tāpēc spēkrats apgāzies, bet vadītājs gājis bojā notikuma vietā.

Tikmēr Jūrmalā, Piekrastes ielā, 1947.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “BMW 320” nobrauca no ceļa un ietriecās divos kokos, kā arī sabojāja blakus esošā nama sētas žogu. Vadītājs guva traumas un tika nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt Rīgā, Lubānas ielā, notika sadursme starp 1973.gadā dzimuša vīrieša vadītu “Saab 9-5” un 1984.gadā dzimuša vīrieša vadītu “Volvo 850”. Pēc sākotnējās informācijas, negadījums varētu būt noticis automašīnas “Saab” vadītāja veselības problēmu dēļ. Viņš pēc avārijas nogādāts medicīnas iestādē.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietuši desmit cilvēki, bet viens gājis bojā.

Rīgas reģionā sestdien fiksēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē – 16, Kurzemē – 14, Vidzemē – desmit, bet Latgalē – četri.

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: AvārijaJaunVīriestisGājaBojāKvadracikls

youtube icon
Abonēt youtube