Džūdam Lovam radušās nopietnas finansiālas problēmas. Kā apgalvo ārzemju mediji, aktieris ir gandrīz izputējis. Un par iemeslu tam kļuvuši dāsnie alimenti, kurus 43 gadus vecais aktieris ir spiests izmaksāt gan laulībā dzimušajiem bērniem, gan – ārpus laulības mazuļiem. Par to ziņo izdevums “Star”.
Starp citu, Džūdam, kurš pieradis pie visai izsmalcināta dzīvesstila, ir arī citi lieli izdevumi, ne tikai alimenti. Taču viņa honorāri pēdējos gados nav visai iespaidīgi. Runā, ka lomās izvēlīgajam aktierim esot nācies pat piekrist kādam “Pepsi” reklāmas rullītim, ko filmēja kādas Japānas televīzijas kompānija, jo viņam bija nepieciešams steidzami papildināt savu budžetu. Taču pat par šo darbu saņemtais atalgojums tik tikko pieticis, lai apmaksātu rēķinus un pārskaitītu naudu savu atvašu uzturēšanai.
Džūda Lovs vienmēr ir mantojis lielu popularitāti starp skaistām sievietēm. Viņš saticies ar daudzām skaistulēm – lielākajā daļā ar sievietēm, kas tāpat kā viņš, darbojas šovbiznesā. Tiesa, precējies viņš ir bijis tikai vienreiz – ar britu aktrisi Seidiju Frostu. Sešu gadu kopdzīves laikā viņiem piedzima trīs bērni. Viņu dēlam Rūdijam tagad ir 14 gadi, meitai Airisai – 16, bet vecākajam dēlam Rafertijam tūlīt būs divdesmitā dzimšanas diena.
dzuda2
Džūda ar sievu Seidiju Frostu
Protams, pēc likuma Džūdam vairs nav finansiāli jāatbalsta Rafertijs. Taču aktieris ļoti lepojas ar vecākā dēla muzikālajām spējām, kurš šobrīd mācās koledžā. Un nevēlas, lai dēls atteiktos no mācībām, lai nopelnītu iztikai. Turklāt Džūda ļoti baidās, ka Rafertijs, kurš izskatā no saviem vecākiem ir aizguvis visskaistāko, padosies vilinājumam un paliks darboties modeļu biznesā, jo dēls šo amatu jau ir izmēģinājis un jāteic, ka ļoti veiksmīgi – jaunais puisis ir startējis gan vairākās foto sesijās, gan piedalījies modes skatēs. Vienīgais, ko Džūda nevēlas – ka dēls pamestu mūziku.
dzuda3
Aktiera vecākais dēls Rafertijs
Bet pat, ja Džūda pārstās uzturēt Rafertiju, viņam nāksies izmaksāt alimentus ne tikai diviem jaunākajiem bērniem no Seidijas, bet arī ārlaulības bērniem. 2009. gadā Lova mīļākā, amerikāņu modele Samanta Bērka laida pasaulē abu meitiņu Sofiju. Bet 2015. gada martā vēl viena aktiera mīļākā – Ketrīna Hardinga – laida pasaulē mazulīti, kam deva vārdu Aivoja. 
dzuda4
dzuda5
Aktiera ārlaulības bērnu mātes (no kreisās): modele Samanta Bērka un Ketrīna Hardinga
Tā kā Džūdam atliek vien cerēt uz to, ka viņam dāsni samaksās kāds no viņa nākošajiem projektiem, kas ļaus viņam atrisināt šā brīža finansiālās problēmas.

Saistītās tēmas: alimentiBankrotsdžūda lovs

youtube icon
Abonēt youtube