Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami “Heat” līderis Kriss Bošs ir ticis galā ar savām veselības likstām, turklāt pats spēlētājs norādījis, ka ir gatavs atgriezties laukumā.

Jau pagājušā gada vidū Boša plaušās konstatēja asins recekļus, un basketbolistam nācās ārstēties slimnīcā. Līdzīga veida veselības problēmas viņa kājā tika konstatētas pagājušajā sezonā, kas spēlētājam sezonu lika beigt priekšlaicīgi.

Bošs nav spēlējis kopš 9. februāra.

“Esmu gatavs spēlēt. Par to savā starpā esam runājuši jau ilgu laiku. Iepriekš teicu, ka spēlēšu, tiklīdz būšu gatavs. Un tagad es esmu gatavs,” norādīja Bošs. “Esmu paveicis visu nepieciešamo, kā arī strādājis kopā ar ārstiem.”

Tiesa, pagaidām “Heat” komandas ārsti Bošam vēl nav devuši atļauju spēlēt.

“Būšu klāt “Heat” pirmssezonas treniņnometnē. Vai man tiks dota atļauja atkal spēlēt? Nezinu. Nevaru to ietekmēt, taču esmu pārliecināts, ka atgriezīšos NBA,” kaujinieciski noskaņots ir Bošs.

Iepriekšējā sezonā 32 gadus vecais Bošs aizvadīja tikai 53 mačus, vidēji spēlē gūstot 19,1 punktu, kas bija labākais rādītājs komandā.

Bošam vēl ir spēkā līgums ar “Heat” komandu uz nākamajām trim sezonām par aptuveni 75 miljoniem ASV dolāru (66,7 miljoniem eiro).

Jau ziņots, ka šovasar “Heat” atstāja ilggadējā komandas zvaigzne Dveins Veids, kurš pievienojies savas dzimtās pilsētas Čikāgas klubam “Bulls”.g

Bošs, Veids un Lebrons Džeimss bija līderu trio “Heat” komandā, kas 2012. un 2013. gadā kļuva par NBA čempioni.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: BasketbolsBošsMiami Heat

youtube icon
Abonēt youtube