Basketbola skolas “Rīga” sporta bāzē “Daugavas sporta nams” un sporta centrā “Rīdzene” no šodienas līdz 18. septembrim risināsies Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā.

Uļjanas Semjonovas kausa izcīņā basketbolā piedalīsies U-15 un U-17 izlases meitenes no Krievijas, Somijas, Ungārijas, Polijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Sacensību svinīgā atklāšana notiks šodien plkst.17.

Kā vairākkārt uzsvērusi izcilā basketboliste Uļjana Semjonova, šāds turnīrs meitenēm dod plašāku skatienu uz basketbolu, jo spēlēt ar savas valsts komandām nav tas pats, kas piedalīties starptautiska mēroga sacensībās.

U-17 grupā Latviju pārstāvēs bērnu un jauniešu basketbola skolas (BJBS) “Rīga” komandas “TTP”, treneres Maijas Kubliņas vadībā un komanda “Rīdzene” trenera Aināra Čukstes vadībā. Vēl šajā grupā startēs komandas no Sanktpēterburgas un Maskavas (Krievija), Viļņas (Lietuva) un Lapēnrantas (Somija).

Savukārt U-15 grupā par medaļām cīnīsies BJBS komanda “Rīga” un “Jugla”, treneres Kristīne Žeimute un Daiga Jansone, kā arī “Rīdzene/TTT Rīga” komanda trenera Jāņa Nešpura vadībā. Šajā grupā spēlēs arī meitenes no Sanktpēterburgas (Krievija), Sopronas (Ungārija), Sopotas (Polija) un Tallinas (Igaunija).

Uļjanas Semjonovas kausa izcīņa basketbolā notiks skolas “Rīga” sporta bāzē “Daugavas sporta nams”, Krišjāņa Barona iela 107, un sporta centrā “Rīdzene”, Krišjāņa Barona iela 99c.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: BasketbolsKaussUļjana Semjonova

youtube icon
Abonēt youtube