Populārais amerikāņu aktieris, scenārists un producents Mels Gibsons kļūs par tēvu devīto reizi. Viņa jaunā dzīvesbiedrene – jaunā scenāriste Rozalinda Rossa ir mātes cerībās un 2017. gada sākumā laidīs pasaulē savu pirmdzimto.

Gibsonam jau ir seši dēli un divas meitas. Vecākie septiņi bērni piedzima aktiera laulībā ar pirmo sievu Robinu Mūru. Bet jaunāko aktiera meitu Lūsiju pasaulē laida krievu izcelsmes pianiste Oksana Grigorjeva. Atgādināsim, ka viņu abu civillaulība beidzās ar lielu skandālu 2010. gadā. Oksana apvainoja bijušo mīļoto vardarbībā pret viņu un nopublicēja audio ierakstu, kur aktieris viņai izsaka draudus.

Neskatoties uz aptraipīto reputāciju, 2015. gada janvārī Melam Gibsonam izveidojās jaunas attiecības ar jauniņo Bostonas Universitātes absolventi Rouzu. Abi iepazinās, kad viņa atnāca iekārtoties darbā par asistenti Gibsona producēšanas kompānijā “Icon”.

gibsons2

Mels Gibsons ar savu mīļoto Rozalindu Rossu

 

Kā ziņo pāra draugi, Mels un Roza esot ļoti priecīgi par gaidāmo bērniņu. “Melam patīk tēva loma, un viņi ar Rouzu nevar sagaidīt to brīdi, kad kļūs par vecākiem. Pēdējos divus gadus viņi savā kopdzīvē ir bijuši ļoti laimīgi,” teica pāra draugi.

Mels Gibsons ir ieguvis vairāk nekā 20 prestižas balvas dažādos kinofestivālos, tajā skaitā divas “Oskara” balvas par filmu “Drošsirdis” (1995).

Jaunākā Mela Gibsona režisētā flma “Hacksaw Ridge” pasaules pirmizrādi piedzīvos 4. novembrī.

 

Saistītās tēmas: devītogibsonskļūsparPirmizrādereizitēvu

youtube icon
Abonēt youtube