Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai labdarības akcijā “Riepas ar sirdi” saziedoti 13 740 eiro, informēja Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Akcijas laikā “Pirelli Key Point” no katra pārdotā vasaras riepu komplekta ziedoja 1,44 eiro Bērnu slimnīcai, savukārt Latvijas autovadītāji akciju atbalstīja, ziedojot riepu centros izvietotajās ziedojumu kastītēs. Saziedotie līdzekļi tiks novirzīti Bērnu slimnīcas Intensīvās terapijas un Jaundzimušo nodaļas pacientiem.

Iepriekšējos gados akcijā saziedoti vairāk nekā 53 000 eiro, kuri tika izlietoti, sarūpējot nepieciešamo aparatūru slimnīcas Jaundzimušo un Priekšlaikus dzimušo bērnu nodaļām, Anestezioloģijas un Intensīvās terapijas nodaļai, kā arī īpašu medicīnisku aprīkojumu pacientiem ar apdegumiem.

Šogad par labdarības akcijā saziedoto naudu tiks sarūpēta siltuma gulta Jaundzimušo nodaļas pacientiem, kā arī nepieciešamais inventārs Intensīvās terapijas nodaļas pacientiem – vitālo funkciju novērošanas monitors un inhalējamais slāpekļa monoksīds.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: akcijaarbērnuriepassirdiSlimnīca

youtube icon
Abonēt youtube