Iemesli var būt dažādi – ģenētiskas iezīmes vai arī iepriekšējā nakts pārāk ilgi pavadīta pie datora ekrāna, vai riņķojot pa pilsētas ielām – taču jebkurā gadījumā šie nepatīkamie tumšie, kaitinošie melnie riņķi zem acīm ir viena no mūsu ik rīta lielākajām problēmām.

Un, lai arī ko darītu, melnie, velnišķīgie riņķi dienas laikā parādās, zem acīm radot kā tumšus lokus, tā arī briesmīgus kosmētikas pleķus, kas izceļ, nevis samazina nepilnības.

Solis 1: Lai noslēptu tumšos lokus zem acīm, izvēlies konsīleri, kura tonis līdzinās persikam. Tas lieliski kontrastēs ar taviem zilganmelnajiem lokiem. Galvenais likums – jo bālāka un gaišāka ir tava āda, jo baltāku un rozīgāku vajadzēs kosīleri. Ja tava āda ir vairāk olīvkrāsas vai tumšāka, būs nepieciešams konsīleris ar oranžu vai sarkanu nokrāsu.

Solis 2: Lai veiksmīgi un profesionāli uzklātu un izlīdzinātu uzklāto konsīleri, izvēlies plakanu, stingru otu, jo tā vairāk līdzinās pirkstu kustībām, taču radīs mazāku haosu un izskatīsies labāk.

Solis 3: Ar pirkstu galiem maigi “uzplikšķini” vietā, kur uzklāji konsīleri – tā tiks noņemta liekā kārta, un āda izskatīsies daudz dabīgāka.

Solis 4: Atkārtoti uzklāj konsīleri, šoreiz tādu, kuru izmanto ikdienā (tādu, ar kuru parasti noslēp apsārtumus un citas nepilnības).

Solis 5: Atkal ar stingru otu izlīdzini uzklātā konsīlera kārtu, šoreiz izlīdzini to kustībās uz leju, tādā veidā aptversi ne tikai tumšos lokus. Tāpat šai sejas daļai tiks piedots spilgtums, vietās, kurās tas nepieciešams.

Solis 6: Atkal ar pirkstu galiem izlīdzini uzklāto konsīleri. Šādā veidā izvairīsies no tā, ka konsīleris neglīti saiet krunciņās.

Solis 7: Ar ļoti maigu un mīkstu otu uzklāj smalku un vieglu pūderi. Ja baidies no tā, ka pūderis saiet krunciņās, izvēlies pavisam caurredzamu un vieglas konsistences pūderi. Ja tava āda ir tumša, izvēlies pūderi ar persiku nokrāsu.

 

Saistītās tēmas: grimskonsīlerismaskēšanatumšie loki

youtube icon
Abonēt youtube