Grima un horoskopu entuziastēm šis būs tieši laikā. Setara Hosseina ir grima māksliniece no Toronto, kas savu interesi par horoskopiem un grimu apvieno izcilā mākslas darbā.

Iestājoties 2017. gadam, Setara ar grima palīdzību radījusi visas divpadsmit horoskopa zīmes, pievienojot nelielu aprakstu par katras konkrētās zīmes īpašībām.

Auns

Ugunīgas un mežonīgi kaislīgas, viņa nēsā tērauda bruņas un izteiksmīgie ragi vienmēr gatavi cīņai. Vienmēr uzņemas vadību un meklē dinamiku, konkurenci. Dzimusi bezbailīga līdere, taču ir arī tīras un gandrīz bērnišķīgas dvēseles īpašnieces.

Vērsis

Neapstrīdami spītīga ar stipru gribu, lielu neatlaidību un apņēmību. Ugunīgs temperaments un atraisīs to, kad tiks pakļauta spiedienam. Viņa mīl visu, kas viņu spēj aizraut. Viņu kontrolē iekšējs miers un spēcīga stabilitātes sajūta. Šī sieviete noteikti ir spēks, ar kuru jārēķinās.

Dvīnis

Viņu var atpazīt pēc pretrunīgā rakstura. Viņas prāts maldās starp loģiku un absurdu. Viņa ir inteliģences, asprātības un daiļrunības apvienojums. Viņa vienmēr cīnās ar mistiskiem spēkiem sev apkārt. Šī sieviete spēs atspoguļot tavas labākās īpašības un parādīs lietas, kuras tev šķita, ka nav vajadzības redzēt.

Vēzis

Viņa ir kā jūra, maigs mēness mirdzums vai viļņi, kas triecas pret klintīm. Viņas jūtas ir dziļas, kaut arī viņai nepatīk tās izrādīt. Viņa bruņas, iespējams, ir pārlieku spēcīgas, taču viņa sargā savu maigo dvēseli. Ja pieskaries viņai, sajutīsi, ka viņa ir īstāka par īstu.

Lauva

Tu jebkurā pūlī viņu pamanīsi – viņas balss ir visskaļākā, smaids visspilgtākais un viņas pašapziņa – visizteiksmīgākā. Viņas mati ir kā no zelta, un āda mirdz kā saulriets jūrā. Viņa ir alfa, lauvene, karaliene, karotāja. Viņa var šķist kā sapņotāja, taču iekšēji viņa vai deg.

Jaunava

Viņa izstaro nevainību, tīrību un taisnīgumu. Viņa ir ārkārtīgi gudra, ar analītisku prātu. Jaunavas ir tās, kas pasaules haosā cenšas ieviest kārtību.

Svari

Viņas apburošā personība ir slavējama, viņas balss ir melodiska un sirds patiesi vienkārša. Viņa vienmēr balansē starp prātu un emocijām. Viņa ir kā zieds, kas slēpj ērkšķus, un dzīve bez viņas ir bezgala negodīga.

Skorpions

Visa vara slēpjas viņas caururbjošajā skatienā. Tumšas un aprēķinošas, viņas acis ir kā aizliegtais auglis, taču pārlieku hipnotizējošas. Spēcīga, kaislīga un intuitīva. Viņa nēsā spēku un tumsu vienlīdz labi. Pa pusei dieviete, pa pusei no elles.

Strēlnieks

Viņa ir nemierīga ceļotāja, vienmēr medot jaunas un nebijušas idejas, pieredzes. Viņas bultas simbolizē vēlmi pēc augstāka mērķa. Viņas augstā inteliģence veido tiltu starp debesīm un zemi.

Mežāzis

Viņas apņēmība ir apbrīnojama, spēcīga paškontrole. Viņa ir ambicioza, nesalaužama un vienmēr vadībā. Lojāla un nerimstoša. Neviens kalns nav pārāk augsts, un viņas mīlestība ir stabilāka par zemi, kuru minam.

Ūdensvīrs

Viņa ir kā trakā zinātniece savā laboratorijā, kas nepārtraukti izgudro. Viņas straujais domu pieplūdums un pārsteidzošās darbības viņu padara par neprognozējamu un dumpīgu būtni. Anarhija ir viņas specialitāte. Viņa ir žilbinoša un biedējoša; un šie vārdi netiek šķirti, kad runa ir par viņu. Vienmēr saredz plāno robežu starp ģēniju un ārprātu.

Zivs

Gaisīga un dziļi noslēpumaina. Viņas prāts ceļo tādos dziļumos, kuros citi visdrīzāk noslīktu. Viņa vienmēr peld pretējā virzienā, un tas reprezentē viņas dabas duālismu. Viņa ir galīgā burve, un viņas sirds ir kā emociju okeāns, vienmēr sapņo par pasaulēm, kurās tikai viņa spētu iekļūt.

Foto: @starhosseini

Saistītās tēmas: grimshoroskopsradošiskaistums

youtube icon
Abonēt youtube