Raidījumu “SuperBingo” un “Īsti veči” vadītājs, Rīgas “Dinamo” runas vīrs Armands Simsons šodien, 4. oktobrī, atgādinājis ikvienam – visā pasaulē tiek atzīmēta Starptautiskā dzīvnieku aizsardzības diena.

Atraktīvais TV vadītājs arī publicējis amizantu foto ar savu mīluli – Velsas korgija šķirnes mīluli Mikiju, fotogrāfiju parakstot:  

armands1

“4. oktobrī visā pasaulē atzīmē Starptautisko dzīvnieku aizsardzības dienu, kuras ietvaros BigBank sadarbībā ar dzīvnieku patversmi “Labās Mājas” jau vairākus gadus pēc kārtas rīko akciju – aicina cilvēkus savos sociālajos tīklos publicēt selfijus ar savu mājdzīvnieku, lietojot haštagu #laibigbankziedoun par katru bildi Bigbank ziedo 2 eiro patversmei. Mēs ar mūsu #welshcorgi Mikiju savu mazo brāļu mazo misiju esam veikuši. Aicinām to izdarīt arī Tevi!

Jo vairāk smuku bilžu ar mūsu mīluļiem, jo vairāk palīdzības “LABAJĀM MĀJĀM”. Nav tak tik grūti, ne?! Nepaliec vienaldzīgs, uzliekot tikai klik klik dubultklikšķi uz mūsu bildes. Pievieno arī savējo un padot tik tālāk. Es zinu, ka daudziem no Jums, kuri skatīsies mūs ar Mikuci, pašiem mājās ir mīluļi! Parādi to man un citiem.”

Nu ko, piebiedrojamies Armandam un atbalstām ar mums tik mīļajiem selfijiem (šoreiz kopā ar savu mīluli) dzīvniekus, kas ir spiesti mitināties patversmēs! 

Foto: Facebook.com

Saistītās tēmas: aicinaarmands simsonsdzīvnieku diena

youtube icon
Abonēt youtube