Ance Strazda un Armands Simsons. Foto: latloto.lv

“Latvijas Loto” veidotā šova ”SuperBingo” komandai pievienojusies jauna vadītāja – viena no neatkarīgās teātra trupas “Kvadrifrons” dibinātājām un aktrise Ance Strazda.

“Esmu satraukta, jo šī ir mana pirmā pieredze darbā televīzijā,” atzīst Ance Strazda, “tomēr tajā pašā laikā ir ļoti interesanti. Noteikti iemācīšos daudz jauna un gūšu vērtīgu pieredzi, jaunas zināšanas un sajūtas.”

Ance Strazda ekrānā nomainīs Ligitu Miezi, kura devusies pirmsdzemdību atvaļinājumā; jaunajai vadītājai par lielāko atbalstu darbā solās būt pārējie ’SuperBingo” šova vadītāji – TV personības Armands Simsons un Krista Zvirgzdiņa.

Jaunā aktrise stāsta par savām attiecībām ar loteriju pasauli līdz ”SuperBingo” šova vadītāju atlasei: “Nokasāmās loterijas biļetes bieži izmantoju apsveikuma kartīšu vietā dažādos svētkos, piemēram, pirmizrāžu dienās.” Apzinoties, ka valsts uzņēmums “Latvijas Loto” darbojas ne tikai izklaides jomā, bet veic arī nozīmīgu ieguldījumu valsts un pašvaldību budžeta papildināšanā, Ance priecājas pievienoties ”SuperBingo” komandai. “Par loterijas biļetēm iztērētā nauda atgriežas sabiedrībā ne tikai kā laimesti, bet arī kļūst, piemēram, par skolēnu stipendijām. Man tas šķiet tiešām forši un atbalstāmi,” tā Ance Strazda. Pati viņa uz lieliem laimestiem necer: “Es sev asociējos ar cilvēkiem, kurš naudu nopelna, nevis laimēs. Loteriju uztveru kā izklaidi.”

Kaut arī Ance Strazda uzskata, ka viņas darbs menedžmenta komandā kā vienai no neatkarīgā teātra dibinātājām ir nozīmīgāks, salīdzinot ar aktrises nodarbošanos, tomēr teātra vidē viņa tiek uzskatīta par spilgtu raksturlomu tēlotāju. Viņa bijusi nominēta teātra balvai “Spēlmaņu nakts 2013” kategorijā “Gada debija” par lomu iestudējumā “Rudens Pēterburgā” un balvai “Spēlmaņu nakts 2016” kategorijā “Gada jaunais skatuves mākslinieks” par lomu iestudējumā “Dāmas”.

Šova producente Kristīne Balāvina komentē: “Ar Ances pievienošanos komandai mums šova veidošanā ir sācies ļoti interesants posms, jo pirmo reizi ”SuperBingo” vēsturē to vadīs profesionāla aktrise. Tāpēc skatītāji var sagaidīt gan atraktivitāti, gan jaunu saspēli ar Armandu Simsonu un Kristu Zvirgzdiņu. Atklāti sakot, es esmu iemīlējusi Ances balsi – ļoti skaista,” atklāj Kristīne Balāvina. “Ceru, ka arī skatītāji Anci iemīlēs,” viņa piebilst.

Lasiet arī: Nedēļas vidū daudzviet līs un sniega sega strauji kusīs

Lasiet arī: Nauda viņus mīl! Trīs zodiaka zīmes, kam ir vislielākās iespējas kļūt turīgiem

Lasiet arī: VIDEO | Izmisušie krievi uzbrūk Orskas mēram, pārmetot viņa ģimenes locekļu ērto dzīvi Dubaijā

Lasiet arī: Zelenskis nosaucis piecas valstis, kuras gaida karš, ja Ukraina zaudēs

Lasiet arī: Kurā brīdī jaunietis kļūst spriestspējīgs? Alkohols no 20 gadu vecuma,  valsts aizsardzības dienests – no 18

Lasiet arī:  Maršruts nedēļas nogalei: pavasara palu šovs «Lido zivis Kuldīgā»

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube