Foto iegūts no Instagram/Rk kolāža

Superbingo vadītājs un hokeja kluba Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons pārsteidz gan radus, gan draugus, gan sociālo tīklu sekotājus, piedzīvojot pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē.

Viņš ne vien ir aktīvs sporta entuziasts, bet atbrīvojies arī no savas “firmas zīmes”, ja tā var teikt, viņš nodzinis bārdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons)

Sociālajos tīklos viņš raksta: “Nepazināt!? Jā! Tas ir tas pats vecais/jaunais, labais Simss! Uz kādu laiku mazliet savādākā izskatā, bet visā visumā tas pats! Kaut gan nē! Tāds kā tagad – neesmu bijis un juties ļoti sen! Ļoti labā nozīmē!”

Simons pastāsta, ka apmēram trīs mēnešu laikā atbrīvojies no 15,1 kilograma liekā ķermeņa svara.

Vienlaikus viņš dalās savā priekā par personīgajiem rezultātiem skriešanā.

Simsons arī motivē ikvienu, pastāstot, ka vēl gadu atpakaļ domājis, ka tāds rezultāts, kāds ir sasniegts šodien, nav iespējams. Taču pēc gada viņš saka: “Šodien es saku – nekas nav neiespējams! Te nu es sev pats esmu spilgts piemērs. Darbs dara darītāju. Ar darbu, tikai ar darbu (nevis dīvānā pukšķēšanu un gaidīšanu) kaut ko var sasniegt un panākt!”

“Enerģija un endorfīni sprāgst pa ausīm ārā!  Par to varat pajautāt un pārliecināties pie manas sieviņas,” viņš raksta.

Turklāt Simsons ne vien skrien īsākas un garākas distances, viņš arī ir ronis, proti, viņš peld arī gada aukstajos mēnešos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons)

Mans lielākais mesidžs visiem, kuri kādu apbrīno un vēlas, lai arī ar viņiem notiek tādas brīnumainas pārvērtības, ir – piecel savu pakaļu un ej, dari, kusties! Un atceries – viss ir galvā! Bet cilvēka ķermenis var un spēj izdarīt vairāk nekā galva.

Saistītās tēmas: armands simsons

youtube icon
Abonēt youtube