Bredam Pitam šobrīd dzīvē ļoti grūts laiks, jo jāpierod pie neskaitāmām pārmaiņām. Pits jūtoties tā, it kā viņa dzīve būtu pilnīgi iztukšota, jo vairs nav iespēja nepārtraukti būt kopā ar bērniem.

Kāds Pitam tuvu stāvošs draugs apgalvo, ka Pits šobrīd ir ievainojamāks nekā jebkad. Jāteic, nekad nav bijis īpaši vienkārši, kopš Pita 12 gadus ilgā mīlestība Andželīna Džolija iesniedza šķiršanās prasību.

“Viņš jūtās tā, it kā viņa dzīvē vairs nekā nebūtu, jo līdzās nav bērnu. Viņa māja šķiet pārāk liela, tukša un klusa. Jā, viņš šobrīd ir ļoti sliktā emocionālā stāvoklī un darīs visu, lai cīnītos par vienlīdzīgām aizbildniecības tiesībām, ne – mazāk!” stāsta kāds Pita tuvs draugs.

“Šie bērni ir Breda dzīve, un viņš par tiem cīnīsies,” uzsver Pita draugs. Kā atvieglojums 8. oktobrī Pitam bija iespēja satikt savus bērnus, bet diemžēl ne visus, tomēr būt līdzās tiem, bija lielisks enerģijas lādiņš.

Bijušais pāris 30. septembrī vienojās par to, ka bērni uz 3 nedēļām pilnībā nonāk Džolijas aizbildniecībā, taču, tiklīdz šīs 3 nedēļas būs beigušās, Pits cīnīsies par to, lai aizbildniecības tiesības abiem tiek piešķirtas vienlīdzīgas.

Saistītās tēmas: Andželīna DžolijabērnisBreds Pitsšķiršanās

youtube icon
Abonēt youtube