Brīnies, kādēļ rožu ūdens atrodams ikvienā indiešu mājā? Pavisam vienkārši. Rožūdens tiek uzskatīts par neapšaubāmu skaistuma burvju līdzekli, kura spējas ir daudzpusīgas.

Vienalga, vai tev ir sausa vai patiesi taukaina sejas āda, rožūdens var būt noderīgs ikviena dzīvē. Tieši tādēļ tas tā tiek slavēts ne tikai Indijā, bet arī visur pasaulē.

Rožūdens lietošanu pirmo reizi datēja senajā Ēģiptē, kad Kleopatra to sāka lietot savam skaistumam. Un kā tad mēs spējam no tā atturēties, ja reiz to lietojusi pat Kleopatra?

Taču vienmēr pārliecinies, ka lieto 100% tīru rožūdeni.

10 iemesli, kādēļ rožūdenim būtu jāatrodas arī tavā skaistumkopšanas arsenālā:

1. Rožūdens palīdz uzturēt ādas pH līmeni līdzsvarā, kā arī kontrolē liekās taukvielas.

2. Rožūdenim piemīt pretiekaisuma īpašības, samazinot apsārtumu, kairinājumu, tas palīdz atbrīvoties no aknes, dermatīta un ekzēmas. Lielisks sejas tīrīšanai un palīdz likvidēt liekās taukvielas un netīrumus, kas aizsprosto poras.

3. Tas palīdz mitrināt un atdzīvināt sejas ādu, radot svaigu izskatu.

4. Pateicoties tā antibakteriālajām īpašībām, tas palīdz dziedēt rētas, griezumus un brūces.

5. Tas palīdz stiprināt ādas šūnas un atjauno tās.

6. Rožūdens palīdz attīrīt poras un tonizēt ādu. Attīri ādu ar rožūdeni pēc tvaika procedūrām vai pēršanās, tas samazinās apsārtumu.

7. Rožūdens spēcīgais aromāts ir spēcīgs garastāvokļa uzlabotājs. Samazina satraukumu, nemieru un pastiprina pozitīvās izjūtas, radot relaksējošu sajūtu.

8. Barojošās un mitrinošās īpašības rožūdeni padara par ideālu matu kopšanā.  Tas palīdz cīnīties ar galvas ādas iekaisumiem un atbrīvo no blaugznām. Tas lieliski pilda kondicioniera funkciju.

9. Ar rožūdeni iesmaržināts spilvens palīdzēs aizmigt, ļaujot labāk justies nākamajā dienā.

10. Palīdz pret ādas novecošanu, mazina krunciņas un saglabā ādas tvirtumu.

Saistītās tēmas: rozesrožūdensskaistums

youtube icon
Abonēt youtube