Rīgā Pašvaldības policija atradusi trīs gadus vecu puiku, kurš lielveikalā aizmucis no vecākiem un viens devies uz bērnudārzu,  informēja Rīgas Pašvaldības policija (RPP).

Vakar policija saņēma informāciju, ka vienā no Dzelzavas ielas lielveikaliem pazudis trīs gadus vecs zēns. Ierodoties notikuma vietā, policija apsekoja veikala tuvāko apkārtni, kur sastapa bērna vecākus un Valsts policijas darbiniekus, kuri meklēja bērnu un aptaujāja garāmgājējus. Veikalā un tā apkārtnē zēns nebija atrodams.

Mirkli vēlāk policisti saņēma informāciju, ka bērns, kurš atbilst meklētajam, iespējams, atrodas tuvējā bērnudārzā. Bērnudārzā policisti sastapa vairākas audzinātājas un kādu vīrieti, kurš bija atradis bērnu.

Vēlāk noskaidrojās, ka vīrietis zēnu bija pamanījis pie bērnudārza vārtiņiem un noturējis par iestādes audzēkni, tāpēc ievedis puiku bērnudārzā. Pēc personas datu noskaidrošanas piezvanīts zēna tēvam, kurš dažu minūšu laikā ieradās pakaļ savam bērnam.

Notikuma vietā veiktas pārrunas ar tēvu, lai noskaidrotu bērna bēgšanas iemeslu. Tēvs paskaidroja, ka zēns aizmucis brīdī, kad viņš ar sievu stāvējis pie kases, it kā ieraudzījis kaut ko interesantu un izskrējis ārā.

Informācija par notikušo tiks nodota RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, lai tās speciālisti izvērtētu situāciju ģimenē.

 


Info: BNS

Foto: pixabay

Saistītās tēmas: 3gadiBērnsAizmūkRPP

youtube icon
Abonēt youtube