Pēc trīs nedēļu darba no amata atkāpies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņekamskas “Ņeftehimik” galvenais treneris Nikolajs Solovjovs, vēsta klubs.

“Ņeftehimik” ceturtdien ar rezultātu 0:3 savā laukumā piekāpās Astanas “Baris”, ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Pēc spēles Solovjovs ar treneru štābu atkāpās no amata, un klubs speciālista atlūgumu pieņēma.

Patlaban 65 gadus vecais Solovjovs pie Ņižņekamskas vienības stūres stājās oktobra sākumā, pārņemot pienākumus no Jevgēņija Popihina, kurš tika atbrīvots no amata. Solovjova vadībā “Ņeftehimik” deviņās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un cieta sešus zaudējumus.

Zīmīgi, ka arī Popihins savu amatu atstāja pēc zaudējuma “Baris” hokejistiem. Savukārt aģentūra “R-Sport” ziņo, ka turpmāk “Ņeftehimik” trenēs odiozais Andrejs Nazarovs, kurš šīs sezonas sākumā tika atlaists tieši no “Baris” vienības.

Solovjovs sezonas sākumā vadīja citu KHL komandu Novokuzņeckas “Metallurg”, taču pēc trim spēlēm viņš tika atbrīvots.

Pirms tam pieredzējušais speciālists strādāja arī Čerepovecas “Severstaļ”, Ņižņekamskas “Ņeftehimik”, Saratovas “Kristall”, “Spartak”, Sanktpēterburgas SKA, Balašihas MVD un Hantimansijskas “Jugra”.

Ar 28 punktiem 25 spēlēs “Ņeftehimik” ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, apsteidzot vien Novokuzņeckas “Metallurg”.

Nākamais mača Ņižņekamskas hokejistiem gaidāms sestdien, kad savā laukumā tiks uzņemta Hantimansijskas “Jugra”.


Informācija: BNS

Saistītās tēmas: galvenais trenerisHokejsŅeftehimikSolovjovs

youtube icon
Abonēt youtube