Nepārtraukti cīnies ar to kaitinošo “apelsīna miziņu”, kas noklājusi tavus gurnus un sēžamvietu, bet nekādu redzamu rezultātu? Dažkārt celulītam vajadzīgs kaut kas vairāk, nekā tikai fiziskas aktivitātes, lai tas pazustu uz visiem laikiem.

Protams, veikalos nopērkami neiedomājami daudz dažādi līdzekļi, kas sola maģiskus rezultātus, un, iespējams, tie dod rezultātus, tomēr laiks pievērsties dabas sniegtajam.

Piedāvājam jums rīcineļļu. Tā strādā? Jā! Kas tā ir? Uzzināsi!

Rīcineļļai piemīt labvēlīgas īpašības uz ādu, un jau no seniem laikiem to izmanto skaistumkopšanā un veselības uzlabošanā. Šo dzelteno šķidrumu ir viegli iegādāties, un tas tev nemaksās veselu bagātību.

Rīcineļļas uzklāšana uz ādas palielina limfātiskās sistēmas funkcionalitāti cilvēka organismā. Šī sistēma spēlē vitāli svarīgu lomu, izvadot no organisma liekos šķidrumus. Tāpat rīcineļļa palīdz barības vielu, skābekļa un hormonu šūnu dažādos procesos. Rīcineļļas iemasēšana ādā stimulē limfātisko sistēmu, tādā veidā palīdzot mazināt celulītu.

Klāj rīcineļļu uz problēmzonām – gurniem, augšstilbiem un sēžamvietas. Eļļu var arī uzkarsēt un smērēt, un lēnām iemasēt celulīta skartajās vietās.
Eļļu iemasē ādā vismaz 2 reizes nedēļā, ja vēlies, vari šo procesu atkārtot trīs reizes. Ja nepatīk eļļas īpatnējā smarža, pievieno tai pāris ēterisko eļļu pilienus, piemēram, lavandas vai citronu.

Saistītās tēmas: celulītsmasāžarīcineļļaskaistums

youtube icon
Abonēt youtube