Šobrīd fitnesa pasaulē atrodami neskaitāmi veidi, kā trenēt savu ķermeni. Kad viss šķiet jau ir izmēģināts, laiks pievērsties kam jaunam, pavisam efektīvam.

Viens no efektīvākajiem jaunajiem treniņu veidiem ir tā dēvētais “Body by P.”, kuru radījis bijušais atlēts Stefans Pasterino. Šī treniņu sistēma ļauj attīstīt tos muskuļus, kuri nereti tiek aizmirsti, veicot citus jau labi zināmus vingrojumus.

“Lielāka kļūda, ko pirms tam pieļāvušas manas klientes ir tā, ka lielākoties savu laiku velta vienveidīgiem vingrojumiem, kurus izpilda lielā ātrumā. Tādā veidā vingrojums pilnībā netrenē konkrētās muskuļu grupas, bet pieskaras tām vien virpusēji. Visa pamatā ir lēna un pilnīga vingrojumu izpilde,” stāsta Pasterino. “Kaut arī lēnas un pilnīgas kustības neliks tev mirkt sviedros, tās pilnībā trenēs muskuļus, pēcāk noteikti jūtot, ka vingrojumi iedarbojušies.”

Tā kā mums nav iespējams klātienē apmeklēt Pasterino treniņus, viņš ir sagatavojis vairākus lieliskus vingojumus sēžas muskulatūrai, kuru var veikt mājās un vien trīs nedēļu laikā tavu sēžamvietu padarīt tvirtu un bezgala trenētu.

Katru no vingrojumiem veic lēnām, pilnībā izpildot katru kustību, apmēram 10-15 reizes, atkarībā no sagatavotības.

Pirms vingrojuma veikšanas, apskati paraugdemonstrējumu un centies to pilnībā atdarināt, lai izvairītos no iespējamiem savainojumiem. Koncentrējies uz to, ka trenē sēžas muskulatūru, tādēļ atceries – viss uzsvars uz to.

* Slīdošā pamata vietā vari izmantot arī nelielu dvielīti.

Saistītās tēmas: Fitnesssēžas muskulatūraskaistumsTreniņi

youtube icon
Abonēt youtube