Katram no mums piemīt īpašas kvalitātes, kas mūs padara pievilcīgus citu acīs, pat ja neapzinies kādas tās ir. 

Izlasi, ko par šo stāsta tava zodiaka zīme un noskaidro, kādēļ cilvēki tevi uzskata par pievilcīgu to acīs.

Auns

Dzimuši līderi, kas parasti nosaka tendences, bet tām pats neseko. Kaut arī impulsīva daba, aunu entuziasms un optimisms par teju visu, padara tos citu acīs īpaši pievilcīgus.

Vērsis

Vērši spēj būt ikvienu labākie draugi. Tie piesaista cilvēkus ar savu jutekliskumu. Tie mēdz būt arī spītīgi, bet cilvēki novērtē to piezemētību un ikdienas vērša eleganci.

Dvīnis

Tie nereti rada apstākļus, kas tiem neļauj veidot kopīgus plānus ar citiem. Tomēr, tieši tā ir lietas, kas citus piesaista Dvīņos.
Dvīņos ir enerģija, kas tiem liek vienmēr iet uz priekšu, kas tik ļoti patīk citiem. Kad cilvēki ir kopā ar dvīni, tiem nekad nav garlaicīgi.

Vēzis

Kaut arī dažkārt nedaudz jūtīgi un egocentriski, vēži piesaista ar savu milzīgo spēju mīlēt. Tie ir lojāli, uzticami un skaidri zināms, kad kāds cilvēks kļuvis par vēža iekāres objektu, jo tie to izrāda ir īpašu mīlestību un dāvanām.

Lauva

Lauvas ir lepnas, ambiciozas un īpaši pārliecinātas, tādēļ tas nereti biedē citus. Taču visi vēlas, lai lauva būtu viņu draugs. Lauvas ir lojālas un pateicīgas tiem, kas ir draugu lokā.
Cilvēkus piesaista to entuziasms un aizrautība ikvienā lietā, ko lauva dara.

Jaunava

Praktiskuma un loģikas zīme. Jaunavas kalkulē to, kā sevi parādīt citiem. Jaunavas pievērš pastiprinātu uzmanību tam, kā ģērbjas un tam, par ko būs sarunas. Tomēr šīs zīmes cilvēki ir reālisti un neinteresē liekas izlikšanās, jaunavas vēlas būt tādas, kādas ir, kas arī šķiet pievilcīgs citiem.

Svari

Teju kā lauva, tomēr ir ļoti pateicīga zīme un novērtē, to, kas dots. Svari ir diplomāti un viņiem nesagādā grūtības atrast draugus un tie vienmēr ir miera uzturētāji.

Skorpions

Vairāk intravertas personas, bet cilvēkus tie piesaista, jo ir īpaši kaislīgi un lojāli. Skorpioni ir entuziastiski tajā ko dara un kas notiek apkārt, īpaši, ja ir runa par tiem, kurus skorpioni mīl.

Strēlnieks

Šķietami vienaldzīgi un dažkārt anti-sociāli, tomēr tie, kam izdodas palikt līdzās viņiem, saprot, cik strēlnieki ir aizrautīgi un bezgala atvērti.

Mežāzis

Augsts pašpārliecinātības līmenis, kuru citi nereti jauc ar iedomību un augstprātību. Tomēr tieši pašpārliecinātība ir tā īpašība, kura saista mežāžos.

Ūdensvīrs

Vienmēr meklē kaut ko jaunu, aizraujošu. Tieši tādēļ cilvēki mīl ūdensvīrus. Šīs zīmes cilvēki nekad nelaiž vējā iespēju iegūt jaunus draugus un piedzīvojumus.

Zivs

Kaut arī emocionālas, jūtīgas un nedaudz ideālistiskas, zivis ir neticami lojālas un vienmēr rūpējas par tiem, kurus mīl. Cilvēkus piesaista to emocionālā un jūtīgā puse. Zivis vienmēr cilvēkos cenšas saskatīt to labo.

Saistītās tēmas: horoskopspievilcībazodiaka zīme

youtube icon
Abonēt youtube