Karma ir dāvana, kura tiek pasniegta ikvienam, kuram patīk būt nepārtrauktā negatīvismā, salīdzinot ar tiem, kas cenšas būt pozitīvi un labi.

Jau sen ir skaidri zināms, ka jebkāda veida enerģija, kuru sūti Visumam, noteikti nāk atpakaļ desmitkārt. Tas nozīmē, ka jo negatīvākas emocijas sūti pasaulē, jo negatīvāku enerģiju saņem atpakaļ.

Tādēļ, lai saglabātu pozitīvu karmu, varam piedāvāt piecas nozīmīgas metodes, kā to izdarīt.

1. Saglabā piesardzību

Ir svarīgi ievērot piesardzību attiecībā ar citiem. Ne visiem ir priviliģēta dzīve, tādēļ ir svarīgi atcerēties, ka ne viss vienmēr ir tā, kā izskatās.
Laipnība ir viena no labākajām metodēm, kā saglabāt karmas kustību pozitīvu. Esi empātisks, centies iejusties citu ādā, nekritizē, izzini.

2. Izmēģini meditāciju

Meditācijā mūsos rada vietu tām lietām, kuras nepieciešams uzlabot. Patiesībā meditācija var palīdzēt atrast patīkamo tajā, ka esi laipns un dedzīgs attiecībā uz citiem.
Pat ja neesi cilvēks, kuram ļoti patīk meditēt, nenāks par ļaunu, ja reizi pa reizei veltīsi laiku sev un balansa meklējumiem. Un atceries, ir neskaitāmi veidi, kā meditēt, atrodi sev piemērotāko!

3. Vienmēr palīdzi citiem

Ja kaut reizi dzīvē rodas iespēja kādam palīdzēt, izmantot to! Palīdzēšana citiem ir viens no labākajiem veidiem, kā piesaistīt labo karmu, tā teikt, krāt karmas punktus. Tomēr jāatceras, ka palīdzēt būs grūti, ja neesi laipns un kaismīgs sava izdarītā cienītājs. Dari visu, lai arī citi būtu laimīgi!
Taču atzīsim, ka palīdzības sniegšana citiem ne visiem sanāk viegli, ne visiem tas padodas. Tomēr centība un pozitīvie mērķi ir augstu vērtējami.

4. Praktizē atklātību

Atklātība ir viena no vissvarīgākajām lietām, lai ap sevi vairotu pozitīvu karmu. Ja esi no tiem cilvēkiem, kas mīl nepārtraukti melot, neceri, ka arī citi teiks taisnību. Patiesība ir tā lieta, kuru dzirdēt ir pelnījis ikviens, neatkarīgi no tā, kāda ir šī patiesība. Atklātība ir viena no tām lietām, uz kuru nav spējīgi visi.

5. Atrodi dzīves jēgu

Viena no pēdējām lietām, kas piesaista pozitīvo karmu, ir sapratne par to, ko vēlies no dzīves. Šie dzīves mērķi var būt dažādi – palīdzēšana vājākam, palīdzēšana sev vai palīdzēšana citiem ar to vien, ka eksistē.
Mūsdienu pasaulē cilvēki atrod simtiem iemeslu, kādēļ dzīvot – bada novēršana pasaules mazāk attīstītajās valstīs, piesārņojuma novēršana vai kaut kas daudz mazāks.
Tomēr atceries, ka šiem mērķiem jānes pozitīvisms un labums, nereti tas nozīmē, ka tev jākļūst pašaizliedzīgam, jādara labi darbi un jānes labais pasaulē.

Saistītās tēmas: karmametodespašaizliedzībapozitīva karmapozitīvisms

youtube icon
Abonēt youtube