Tava raksturīgā smarža bieži vien spēj par tavu personību pateikt vairāk, nekā apģērbs un perfekti nolakotie nagi. Aromāts gluži vai izstāsta stāstu, tas var būt nostalģisks, atsaukt atmiņā piedzīvoto un var atmodināt spēcīgas izjūtas, kā prieku, tā arī bēdas.

Tikpat daudz kā apģērbs, ko nēsājam un veids, kādā veidojam matus, arī smaržas par mūsu personību spēj pateikt ļoti daudz. Bet ko tad īsti tava smaržu izvēle par tevi stāsta?

Ziedu aromāti

Ja esi ziedu aromātu fane, tad var droši apgalvot, ka esi romantiķe savā sirdī, pārliecināta par sevi un nebaidies izrādīt savu sievišķību. Sieviete, kas smaržo pēc ziedu buķetes, spēj būt koķeta. Piemēram, Marc Jacobs smarža “Daisy” parāda, ka esi sirsnīga, mīli rūpēties par citiem, tajā pašā laikā esi draiskulīga un tevi noteikti atcerēsies.

Augļu aromāti

Tu noteikti esi no tām, ar kuru skolas laikā visi vēlējās draudzēties. Jautra, enerģiska un vienmēr smaidīga. Šādas sievietes vienmēr ir dzīvespriecīgas un cenšas ari citiem dāvāt prieku. Augļu aromātu mīļotājas ir košas, atraktīvas, bezbailīgas un pašpārliecinātas. Raksturīgākais aromāts Ralph Lauren “Ralph” un DKNY “Be Delicious” – parāda, ka sieviete ir jauneklīga, spilgta un jautra.

Jūras aromāts

Ja tev patīk svaigas, tīras un okeāna iedvesmotas smaržas, tad noteikti esi piezemēta dāma. Neatkarīgi no tā, vai tev patīk daudz sarežģītāki aromāti kā, piemēram, Creed “Silver Mountain Water” vai brīnišķīgā Calvin Klein “Eternity Aqua”, okeāna aromāti rāda, ka sieviete ir relaksēta un vienkārša ar īpašu iekšējo spēku. Šīs sievietes vienmēr kontrolē situācijas un saglabā vēsu prātu spriedzes situācijās.

Citrusa aromāts

Tās, kuras dod priekšroku citrusa aromātam, piemēram, citronzālei, apelsīniem vai laimam, noteikti it dzīves baudītājas. Atspirdzinošie aromāti kā, piemēram, “CK One” piestāv izteiksmīgām un uz priekšu domājošām sievietēm. Moderna sieviete, kura nebaidās domāt “ārpus kastes” un uzņemas riskus.

Austrumu smaržas

Juteklisku austrumu smaržu mīļotājas parasti ir gaumīgu lietu piekritējas. Eksotiski un mistiski aromāti parasti rada iespaidu, ka sieviete ir gatava eksperimentēt un viņas personība ir bezgala unikāla. Jean Paul Gaultier “Classique” ir lielisks piemērs, kas sievieti padara pievilcīgu un vilinošu.

Koksnes aromāti

Drosmīga un unikāla sieviete, kas dievina koksnes un zemes aromātus kā, piemēram, Yves Saint Laurent “Elle”, galvenokārt ir inteliģenta un sarežģīta, gluži kā aromāts, kuru tās nēsā. Šī sievietes vienmēr valda pār savu jutekliskumu, un viņas dievina nēsāt aromātus, kas pārsteidz un laika gaitā mainās.

Kurš aromāts ir tavs iecienītais? Varbūt mīli sajaukt vairākus vienlaicīgi?

 

Saistītās tēmas: personībasievietesmaržas

youtube icon
Abonēt youtube